Rigobert Song'un son hali sevenlerini üzdü

Geçirdiği beyin kanamasının ardından komaya giren ancak verdiği yaşam savaşını kazanan Rigobert Song kameraların karşısına geçti. Kamerunlu efsanenin son görüntüsü ise sevenlerini üzdü.
Rigobert Song'un son hali sevenlerini üzdü

Uzun süredir hastanede tedavi gören Rigobert Song ilk kez kameraların karşısına geçti. Sağlık durumunun iyiye gittiğini söyleyen Song'un fiziksel durumundaki değişim ise sevenlerini üzdü.

Tedavi sürecinde çok fazla kilo verdiği gözlenen Song hastanede yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı;

"Şu an kendimi iyi hissediyorum. Bir süredir terapideydim. Bir çok şeyin farkındayım. Devletimizin bana bu konuda verdiği destek sayesinde şu an bu durumdayım, o yüzden onlara teşekkür etmem gerekir. Kamerun Devlet Başkanı Paul Biya ve eşi first lady Chantal Biya, her şeyin iyi gitmesi için ellerinden geleni yaptılar. Bunların yanı sıra Kamerun halkının desteğini de yanımda hissettim. Bu da bana olumlu bir enerji olarak yansıdı ve bugünkü sağlığıma kavuşmam için cesaret verdi"

Rigobert Song'un hastanede çekilen görüntüleri sevenlerini üzdü. Kamerunlu efsane futbol oynadığı dönemde fiziksel gücüyle rakiplerine karşı etkili olurken son çekilen fotoğrafında oldukça zayıfladığı görüldü.