Rıza Çalımbay'dan ayrılık açıklaması

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Mehdi Bourabia ve takımdan ayrılması söz konusu olan Samuel Eto'o hakkında değerlendirmelerde bulundu
Rıza Çalımbay'dan ayrılık açıklaması

Takımın son durumu hakkında konuşan Çalımbay, "Şu an izindeyiz aslında benim istediğim bir durum değil bu daha önce alınmış bir karar. Kamp programları daha önce hazırlamış ve biz de uyum sağlamak zorunda kaldık. Cuma günü Hollanda'da ikinci etap çalışmalarına başlayacağız. Takımımızdan çok memnunuz. Her şey mükemmel geçti" dedi.

MEHDİ’NİN AKLI İTALYA’DA KALDI
Mehdi’nin takımdan ayrılmasıyla ilgili de konuşan tecrübeli hoca, “Biz aslında Mehdi Bourabia'yı bırakmak istemiyorduk önüne çok büyük bir fırsat çıktı. Çok istedi transfer olabilmek için benimle konuştu. Gitmek isteyen kimseyi tutmamak lazım... İkinci yarı zaten istediği performansı göstermemiş. Aklı İtalya'dan gelen teklifte kalmış. Daha önce bir oyuncu düşünüyorduk şimdi Mehdi'nin gitmesi ile iki kişi almamız lazım. Çok oyuncu ile görüştük ama olmadı” diye konuştu.  

ETO’O’NUN MALİYETİ KAFA KARIŞTIRIYOR
Eto’o’nun yönetimle problemlerinin olduğunu kaydeden Çalımbay, şunları kaydetti: "Yönetimin şu an Eto'o'nun alacağını karşılayacak durumu yok. Böyle bir transfer ve sözleşme yapmış tabii devam ettirmek istiyor. Yönetim ise bir indirim yap ya da kendine bir kulüp bul. Kampta bizimle beraberdi, sadece son üç gün yoktu. Bizim Eto'o ile sorunumuz yok, Antalyaspor'da da çok iyi anlaştık. Orada zaten çok iyi şeyler yaptı biliyorsunuz sonuncu sıradaki takımı 5.sıraya kadar berabere çıkardık.”