Rıza Kayaalp'e 'Yılın Sporcusu' ödülü

Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu, milli güreşçi Rıza Kayaalp'e "Yılın Sporcusu" ödülü verecek.
Rıza Kayaalp'e 'Yılın Sporcusu' ödülü

Rıza Kayaalp, "Hayat kısa paylaşmaya değer" temasıyla düzenlenen Kızılay Kısa Film Festivali Gençlik Ödülleri kapsamında ödül alacak. 

Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu (GENÇKONFED) Genel Başkanı Bilal Okudan, konfederasyonunun gençliğin gelişimi için çeşitli etkinlikler ve faaliyetler düzenlediklerini vurguladı.

Konfederasyonun geleceğin teminatı olan gençleri önemsediğini vurgulayan Okudan, Türk Kızılayı ile düzenledikleri "Hayat kısa paylaşmaya değer" temasıyla gençlerin bağış yapma ve sosyal sorumluluk bilincini ön plana çıkarmak istediklerini aktardı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi desteğiyle düzenlenen Kızılay Kısa Film Festivali ödüllerinin, yarın Kahramanmaraş'ta verileceğini belirten Okudan, törende, sivil toplum kuruluşlarını etkinliklerinde yer alarak iyiliğe öncülük eden milli güreşçi Rıza Rıza Kayaalp'e de "Yılın Sporcusu" ödülünü takdim edeceklerini vurguladı.

Okudan, spor alanında ayrıca "Yılın Kadın Sporcusu" ödülünü Nur Tatar'a, "Yılın Erkek Özel Sporcusu" ödülünü Abdullah Öztürk'e, "Yılın Kadın Özel Sporcusu" ödülünü Nazmiye Muratlı'ya ve "Yılın Spor Federasyonu" ödülünü de Okul Sporları Federasyonu Başkanı Ömür Fatih Karakullukçu'ya vereceklerini kaydetti.