Robben'den Beşiktaş ve transfer yorumu!

Bayern Münih'in Hollandalı yıldızı Arjen Robben, kariyerine, Bayern Münih'in bugünlerine ve Beşiktaş maçına dair değerlendirmeler yaptı.
Robben'den Beşiktaş ve transfer yorumu!

Sezon sonunda bitecek sözleşmesi sorulan Robben, "Şu anda fit durumdayım ve kendimi çok iyi hissediyorum. İki yıl daha üst düzeyde oynayabilirim. Şu anda amacım bu" sözlerine yer verdi.

TRANSFER İÇİN SİNYALİ VERDİ

"Kariyerinizi Amerika, Çin'de ya da Katar'da bitirir misiniz?" sorusu yöneltilirken 34 yaşındaki oyuncu, "İşte tam da bizim mutfakta masada konuşulan konu. Ailemle ve arkadaşlarımla konuşuyorum, artık karar verme evresi geldi. Kafamda bazı planlar var ama bende kalsın. Çocuklarım henüz çok genç. Bu konuda onlara fikirlerini sormayacağız. Yoksa ortaya çok komik şeyler çıkar (gülerek) Kariyerime Groningen'de başladım. Hala temaslarım var ama futbolcu olarak orada oynamanın sözünü veremem" dedi.

BEŞİKTAŞ'I GEÇMEK İSTİYORUZ

"Bayern Münih durdurulamıyor. Üç kupa gelir mi?" sorusuna ise, "Bunları konuşmak için henüz erken. Şampiyonlar Ligi'nde de adım adım gitmek istiyoruz. Önümüzdeki hafta buraya Beşiktaş'ı bekliyoruz. Takımın aklı tamamen bu turda. Beşiktaş'ı geçip neler olacağına bakma hedefindeyiz"dedi.