Saati 20 dolara pokemon yakalıyor

ABD'de yaşayan ve kendini Golbat-chan ismiyle tanıtan genç kız son günlerin popüler oyunu Pokemon Go'da saatine 20 dolar verene pokemon yakalamaya çalışıyor.
Saati 20 dolara pokemon yakalıyor

ABD'nin popüler ilan sitesi Craiglist'te yayınlanan bir sayfa sıradışı bir servisi gözler önüne serdi. Kendini 'Golbat-chan' olarak tanıtan 24 yaşındaki genç kız, PokemonGo'nun son günlerde hızla yükselen popülaritesini kullanarak para kazanmaya çalışıyor.

Bunun için ilan sitesine özel bir sayfa açan Golbat-chan, saatine 20 dolar veren (yaklaşık 60 TL) kullanıcılar için pokemon avladığını belirtiyor.

İlanda şu satırlara yer verilmiş:

"Hizmetlerim gayet basit: Pokemon yakalamak için 1 ila 4 saat arası dışarıda sizin için yürüyor, pokemon yakalıyorum. Gün içinde fazlaca vaktim olduğundan sizin adınıza hesabınızı alıp karakterinizi geliştiriyor, pokemon yakalayıp onları geliştiriyorum."
 

Yıllardır Pokemon'la yakından ilgilendiğini dile getiren Golbat-chan, Pokemon Gooyununda da karakterinin 15'inci seviyeye ulaştığını belirtirken, diğer yandan en iyi pokemonların nereden bulunabildiğini de bildiğine dikkat çekti. 

Pokemon avcısının bu teklifine sıcak bakanların isimlerini, yaşlarını ve hatta yaşadığı şehri kendisiyle ilan sayfası üzerinden paylaşması yeterli oluyor.