Sadi Tekelioğlu Trabzonspor'da kalmak istiyor

Trabzonspor Gençlik Geliştirme Teknik Sorumlusu Sadi Tekelioğlu, sözleşmesinin sona erdiği bordo-mavili kulübe hizmete devam etmek istediğini söyledi.
Sadi Tekelioğlu Trabzonspor'da kalmak istiyor

Trabzonspor Gençlik Geliştirme Teknik Sorumlusu Sadi Tekelioğlu, sözleşmesinin sona erdiği bordo-mavili kulübe hizmete devam etmek istediğini söyledi.

Tekelioğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Trabzonspor ile olan sözleşmesinin dün sona erdiğini, altyapıdaki bazı faaliyetler nedeniyle görevini sürdürdüğünü belirtti.

Sözleşmenin sona ermesinin önemli olmadığını ifade eden Tekelioğlu, "Devam eden maçlarımız var. Şu anda 3 grupta şampiyonalar yeni başladı. Yurt dışından daha önce belirlediğimiz seçmelere katılacak isimler var. Sezon daha bitmediği için bütün kulüplerin altyapısında 31 Mayıs'ta sözleşme bitse de hocalar zaten göreve devam eder. Geçmiş yıllarda da böyle olmuştur. Bu dönemde maaş almak gibi bir şey de olmaz." diye konuştu.

Kendisiyle ilgili kulüp yönetim kurulunun kararını beklediğini belirten Tekelioğlu, şunları söyledi:

"Başka kulüplerden teklif var. Altyapı ile ilgili de bana başka takımlardan teklif geldi. Onlara Trabzonspor altyapısından başka bir altyapıda çalışmayacağımı söyledim. Öncelikli olarak Trabzonspor'un kararını bekleyeceğim. Karar sonrasında kendi kararımı veririm. Trabzonspor'a 2008-2009'da profesyonel takımları çalıştırırken gelmiştim. Bugün de profesyonel takımlardan teklif var ama benim gönlüm Trabzonspor'a hizmet etmekten yana."

"Yanal'ın, gençlere ve Trabzonspor'a faydalı olacağına inanıyorum"

Tekelioğlu, bordo-mavili ekipte üçüncü kez teknik direktörlük görevine getirilen Ersun Yanal'ın hem genç oyunculara hem de Trabzonspor'a faydalı olacağına inandığını söyledi.