Sadık Çiftpınar’ın Öncelikli Tercihi Yeni Malatyaspor

PTT 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'un defans oyuncusu Sadık Çiftpınar, transfer teklifleri aldığını ancak hedeflerine ulaşmak için şu an Yeni Malatyaspor’un kendisi için en doğru yer olduğunu söyledi.
Sadık Çiftpınar’ın Öncelikli Tercihi Yeni Malatyaspor

Başarılı bir sezonu geride bıraktıklarını ve yeni sezonda bunun üzerine koymaları gerektiğini belirten genç savunma oyuncusu, kariyeri ve yeni sezon hedefleriyle ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulundu.

“YENİ SEZONUN BAŞLAMASINI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM”
Transferde teklifler aldığını ancak Yeni Malatyaspor Kulübü’nde mutlu olduğunu kaydeden Sadık, “Başarılı bir sezonun ardından şimdi gönül rahatlığıyla tatilimizi yapıyoruz. Kısa süre önce düğünüm oldu ve hayatımın en anlamlı birlikteliğine imza attım. Tabi yavaş yavaş yeni sezonu da düşünmeye başladım. İnşallah yeni sezon güzel geçer bizim için. Şimdiden yeni sezonun başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum” dedi.

“BENİ HEDEFLERİME ULAŞTIRACAK EN UYGUN KULÜBÜN YENİ MALATYASPOR OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM”
Sadık, transfer tekliflerinin kendisi adına güzel olduğunu ifade ederek, “Ancak kendimi maceraya sürükleyecek yanlış bir adım atmamak için de doğru karar vermeliyim. Beni hedeflerime ulaştıracak en uygun kulübün şu an Yeni Malatyaspor olduğunu düşünüyorum. Yaşım 23, elbette hedeflerim var. Süper Lig'de oynamak istiyorum. Tabi kulübümün menfaatleri de önemli. Sonuçta sözleşmem var. Tabi futbol bu, neyin ne olacağı bilinmez. Her futbolcunun hedefleri vardır. Benim de önemli hedeflerim var. İleride ciddi gördüğüm, hedeflerimle örtüşen bir teklif gelir, o zaman oturur düşünürüz. Tabi ki kulübümün de menfaatleri doğrultusunda olur bu. Bunun dışında Yeni Malatyaspor zaten birçok futbolcunun oynamak isteyeceği bir kulüp. Geçen yıldan da önemli dostluklar edindik. Bakalım inşallah yeni sezon güzel şeyler getirir” diye konuştu.