Ali Kaya

Ali Kaya

SAHİ NE İÇTİNİZ?

SAHİ NE İÇTİNİZ?

Türkiye ne zaman kritik bir evreden geçse  mutlaka  ortaya bir terör örgütü çıkar ve  bir eylemde bulunur.1970-1980’ler de ASALA ile uğraşan ülkemiz 1980-1990’lar da PKK ile tanıştı. Ama  bu sefer farklı PKK, DHKP-C ve DAEŞ eşzamanlı olarak Ülkemize saldırılar düzenlemesi asla rastlantı değildir.

 

Geçen hafta ki yazımızda değindiğimiz PKK ve DAEŞ in aynı gün   Ülkemizi  tehdit etmesinin manidar olduğunu söylemiştik ama  ülkemiz içindeki kaos lobisinin kimisi Beyaz Türk der kimisi Ekonomik baron  der ama önemli olan adı değil neye hizmet ettiği belli olmayan hem ekonomik ve hem de  medya da kuvvetli kolları olan bazı çevrelerin Ordumuzun teröre karşı yaptığı operasyonları desteklemek yerine orasından burasında sündürerek hala kandil de ölenler arasında siviller var veya seçim yatırımı için PKK ya operasyon yaptı gibi söylemlerle dışarıya bak bizi görün dermiş gibi yazan gazete ve yazarların amacı ne? Bunlar bu ülkenin menfaatini düşünmedikleri gün gibi aşikar ama neyi amaçlıyorlar? Anlaşılan o ki  Erdoğan ile Akparti  iktidarının gitmesi için ellerinden geleni yapmaktan vazgeçmeyecekler. Şehitlerimiz Yasin Nane veya  İsmail  Yavuz’un  ve daha ismini yazamadığım binlerce şehidimizin  bu vatan için gözünü kırpmadan canını feda  edip şehit olmasına bari saygı duyun da böyle yalan haber yapmayın. İçimizdeki   ihanet  şebekelerinin Terör Örgütünün   Hükümet güdümün de olduğunu belirtmelerine ne dersiniz yahu utanmasalar PKK terör örgütünü Erdoğan ve AK Parti kurdu diyecekler. Seçim sonucundan memnun olmayan  Erdoğan ve AK Parti’nin  bu operasyonları yaptığını söylemlerine ne dersiniz? Sahi siz ne içtiniz.

 

 Bu Erdoğan ile AK Parti düşmanlığı sizi ne hale soktu, daha 20 30 yıl önce vatana ihanetle suçladığınız manşetlerden indirmediğiniz teröristler şimdi vatanperver mi oldular bundan 30 sene önce PKK kötüydü de şimdi iyi terörist mi oldular. Teröre mesafe koyamayan siyasi partiyi dolaylı destek vererek kendinizle çeliştiğinizi dahi göremez oldunuz. Şanlı ordumuzun, Mehmetçiğimizin ne için savaştığını unutmuş gibisiniz. Size ulu önder M. Kemal Atatürk ün şu güzel sözünü hatırlatmak isterim ‘’Söz konusu vatansa gerisi teferruattır.’’  bu sözün anlamını bir düşünün. Bu vatan hepimizin Alevisi ,  Sunni’si, Türkü, Kürdü, Lazı, Çerkezi biz bir milletiz  ve bunun bilincindeyiz.Siz sevmezsiniz ama biz Müslüman Türk Milletiyiz Mehmet Akif Ersoy’un şu mısraları yeter sanırım:

 

Değil mi cephemizin sinesinde iman bir;

Sevinme bir, acı bir, gaye aynı, vicdan bir;

Değil mi ortada bir sine çarpıyor, yılmaz,

Cihan yıkılsa emin ol bu cephe sarsılmaz!

 

Bu günlerde Şanlı Ordumuzun teröre karşı  gösterdiği mücadelenin en kapsamlı ve etkili operasyonlarına şahit olmaktayız, ‘’Yarab  Askerimizi her daim muzaffer kıl’’diyerek dualar ettiğimiz bu şanlı ordumuzun ve onu  diğer ordulardan ayıran Mehmetçiğimizin her zaman bu vatana şehit olmağa sevdalı olduklarını biliriz. Allah onlardan razı olsun.

 

SAYGILARIMLA

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ali Kaya Arşivi
SON YAZILAR