Şakalak, Fuar’ın gözdesi oldu

Türkiye’nin en büyük Tarım Fuarı’nda yerini alan Şakalak Tarım Makineleri, dev standı ve bir birinden özel ziyaretçileri ile fuarın gözdesi oldu
Şakalak, Fuar’ın gözdesi oldu

Konya 15. Uluslararası, Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı 300 bine yakın ziyaretçinin katılımı ile tamamlandı. Fuar'ın en gözde yerlerinden 4. Salon'da yerini alan Şakalak Tarım Makineleri de, fuar boyunca ilgi odağı oldu. Ekim ve toprak işleme grubunda ürettiği ürünler ile dünyaya açılan Şakalak, son teknoloji ürünlerini fuarda sergiledi. Dev standı ile Türkiye ve dünyanın dört bir tarafından gelen ziyaretçileri ağırlayan Şakalak, yine çiftçinin gözdesi oldu.

Fuar hakkında değerlendirmelerde bulunan Şakalak Tarım Makineleri Genel Müdürü Mustafa Genç, Türkiye'nin en büyük tarım fuarı organizasyonlarından olan Konya Tarım Fuarı'nın son yılların en bereketli fuarı olduğunu ifade etti. Genç, "Konya 15. Uluslararası, Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı'nı güzel bir şekilde tamamlamanın heyecanını yaşıyoruz. Sektörümüzün temsilcileri ile 5 gün boyunca çiftçilerimizi ağırladık. Şakalak olarak, Türkiye ve dünyanın 4 bir tarafında ürünleri olan bir markayız. 1975 yılından bu yana ürettiğimiz ürünler çiftçilerimiz tarafından güvenle kullanılıyor. Bunun yansımalarını da fuarda gördük. Birçok müşterimiz ve yeni çiftçiler büyük teveccüh ile fuarımızı ziyaret ettiler" dedi. Fuarın son yılların en bereketli organizasyonu olduğunu die getiren Genç, “Bu yıl çok güzel geçti. 300 binin üzerinde ziyaretçi geldi. Yerli ve yabancı nitelikli ziyaretçiler fuara geldi. Son 5 yılın en iyi fuarı oldu diyebiliriz” diye konuştu.

BİR BİRİNDEN ÖZEL İSİMLER STANDI ZİYARET ETTİ

Öte yandan Şakalak'ın standına protokol da büyük ilgi gösterdi. Fuarın ilk gününde Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, AK Parti Konya Milletvekilleri Ziya Altunyaldız, Mehmet Babaoğlu, Uğur Kaleli, Ömer Ünal, Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükçü Şakalak’ın standını ziyaret etti. Türkiye’nin ünlü sanatçılarından Cengiz Kurtoğlu da, Şakalak A.Ş.’nin standında sevenleri ile buluştu.  Yine, çok sayıda bürokrat, STK yöneticisi, işadamı ve bayi temsilcisi Şakalak'ın standına büyük ilgi gösterdi.

MUHTEŞEM BİR GALA YAPILDI

Şakalak A.Ş. Fuar’a gelen bayilerini gala yemeğinde biraraya getirdi. Türkiye’nin ve dünyanın birçok bölgesinden gelen Şakalak A.Ş.’nin bayisi isimlerle Dündar Otel’de buluşuldu. Şakalak A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Genç ve Genel Müdür Mustafa Genç’in de yer aldığı organizasyonda bayiler böyle güzel bir etkinlikten dolayı Şakalak A.Ş. yetkililerine teşekkür etti.