Sakarya büyük mitinge meydanda hazırlanıyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeki Toçoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda meydandaki direnişi adına yakışır bir programla...
Sakarya büyük mitinge meydanda hazırlanıyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeki Toçoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda meydandaki direnişi adına yakışır bir programla taçlandırmak için hazırlıklara başladıklarını duyurdu.

Sakarya, 15 Temmuz darbe girişimin ardından demokrasi nöbetine devam ediyor. Kalkışmanın 17'inci gününde de Demokrasi Meydanı'nda toplanan on binlerce vatandaş darbeyi lanetledi. Özgürlük, demokrasi, bayrak, vatan için sloganlar atıldı.

Grup Tillo'nun seslendirdiği eserlerle başlayan gecenin ilk konuşmasını yapan Başkan Toçoğlu, "Tam 17 akşam oldu. Darbecilere, devlet ve millet düşmanlarına karşı direnişimizin 17'inci akşamı. Allah sizlerden razı olsun. Misafirimiz olan çok değerli isimler Sakarya'nın bir başka olduğunu söylüyorlar. Hamdolsun direnişimiz boşa çıkmadı. Bu direniş sayesinde bir yandan darbeci katillerin elleri kırılırken; bir yandan da devletimiz yeniden yapılanıyor. Alınan kararları, yapılan işlemleri takip ediyorsunuz. İnşallah önümüz bundan sonra çok açık" diye konuştu.

"Türkiye Sakarya'yı konuşacak"

Başkan Zeki Toçoğlu, "Sayın Cumhurbaşkanımız 7 Ağustos Pazar günü çok büyük bir finalle direnişi noktalayacaklarının sinyallerini verdiler. Bizde Sakarya olarak şimdiye kadar görülmemiş bir kalabalıkla ve coşkuyla direnişimizin meydanlardan ziyade zihinlerimizde devam edeceğinin sinyallerini vereceğiz. Büyük bir hazırlık içerisindeyiz. Tüm Türkiye Sakarya'yı konuşacak. Diğer yandan hiç bişey geçmiş değil. Önümüzde bir süreç var. Aynı şekilde karıncayı dahi incitmeden hukuki davamızı sürdüreceğiz. Şehitlerimize ve gazilerimize dua edeceğiz. Buralarda onlar sayesinde olduğumuzu unutmayacağız" ifadelerini kullandı.

Sakarya büyük mitinge meydanda hazırlanıyor

Kaynak: