Şampiyonlar Özdemir’i ziyaret etti

Şampiyonlar Özdemir’i ziyaret etti

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu yöneticileri ve milli sporcular, Avrupa Atletizm Şampiyonası öncesi, AK Parti Engelliler Koordinasyon Merkezi Başkanı ve Konya Milletvekili Prof. Dr. Hacı Ahmet Özdemir’i Parti Genel Merkezi’nde ziyaret ettiler.

AK Parti Sosyal Politikalar Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık’ın da hazır bulunduğu görüşmede, Özdemir: “Atletizm, gülle gibi birçok dalda Dünya ve Avrupa şampiyonluğu kazanmış genç sporcularla tanışmaktan dolayı memnuniyet duydum. Sporcu evlatlarımızın Ülkemize kattıkları ve onların yetişmesinde büyük emekleri olan hocalarını ayrı ayrı tebrik ediyorum. AK Parti Engelliler Koordinasyonu Merkezi olarak sizlere her türlü desteği veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz” dedi.

sporcu-2.jpeg

Konuşmasında yönetici ve hocaların gönüllülük esasıyla bu işi yapıyor olmalarının önemini vurgulayan Başkan Özdemir: “Başarı için fedakârlık yapmak gerekir. Federasyon bu fedakârlığı yaptığı için uluslararası alanda büyük başarılara imza atmıştır” diyerek sözlerine devam etti.

Şampiyon Milli Sporcularla tek tek sohbet eden Hacı Ahmet Özdemir; 28 Haziran 3 Temmuz tarihleri arasında Ankara’da Naili Moran tesislerinde gerçekleştirilecek olan ve 9 ülkenin katılacağı İNAS Avrupa Atletizm Şampiyonasında genç sporculara başarılar diledi.

sporcu.jpeg

Sözlerine Özdemir’e teşekkür ederek başlayan Federasyon Başkanı Birol Aydın, konuşmasının devamında: “Federasyon olarak 2012’de 90 kulüp iken 2016 yılında bu sayı 420’ye ulaşmıştır. Başarılarımızda Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Başbakanımızın desteklerinin önemi büyüktür. AK Parti Hükümetine bizlere verdiği destekten dolayı teşekkür ederiz” dedi.