Samsun TSO’da bayram coşkusu

Samsun TSO’da bayram coşkusu

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TSO) geleneksel Kurban Bayramı kutlaması, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekilleri Çiğdem Karaaslan, Milletvekilleri Fuat Köktaş ve Ahmet Demircan ile çok sayıda davetlinin katılımıyla yapıldı.

Samsun TSO'nun Kurban Bayramı kutlama programı her yıl olduğu gibi bu yıl da yine birlik ve beraberlik görüntülerine sahne oldu. Samsun TSO'da gerçekleştirilen bayramlaşma törenine, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekilleri Fuat Köktaş, Ahmet Demircan, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri, meclis üyeleri, işadamları ve çok sayıda kişi katıldı. Birlik ve beraberliğin doruk noktaya çıktığı bayramlaşma töreninde Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, misafirleriyle yakından ilgilendi.

Birlik ve beraberlik mesajları verildi

Bayramlaşma törenine katılan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve Samsun Milletvekilleri, bayramlaşmaya gelenlerle tek tek tokalaşarak bayramlarını kutladı. Türk milletinin ve İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutlayarak, hayırlara vesile olmasını dileyen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu da, dini ve milli bayramların, toplumsal birlikteliği sağladığını belirterek, "Bilindiği üzere bayramlar, iyilik ve güzelliklerin harmanlandığı, sevinç ve mutlulukların paylaşıldığı müstesna günlerimizdir. Kısacası bayramlarımız millet olma şuurumuzun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Bayramlarda yoğunlaşan sevgi, barış ve kardeşlik ortamının daim olması hepimizin ortak temennisidir. Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramı'nın, ülkemizi aydınlık geleceğe ulaştırmayı şiar edinmiş, büyük milletimize, İslam alemine ve barışa her günkünden daha çok ihtiyacı olan bütün insanlığa mutluluk, huzur ve başarı getirmesini temenni ediyorum" dedi.

Samsun TSO’da bayram coşkusu

Samsun TSO’da bayram coşkusu

Kaynak: