Samsung Galaxy Note 7 sızdırıldı!

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un yeni Galaxy Note modelini tanıtmasına haftalar kaldı.
Samsung Galaxy Note 7 sızdırıldı!

Samsung'un, Note 5'den sonra 6'yı atlayarak doğrudan Galaxy Note 7'yi piyasaya süreceği iddia ediliyor.

Samsung'un 5.7-inç ekran büyüklüğündeki phableti (tabletfon) Galaxy Note 7'nin tanıtımına az bir süre kaldı. Bildiğimiz üzere Samung, piyasaya sürdüğü her Note modeliyle en iyi phablet olmayı başarıyor. Güney Koreli teknoloji devinin bu son harikası da merakla bekleniyor haliyle.

Yeni Galaxy Note modelinin 2 ay sonra yani her zamanki gibi Ağustos ayında tanıtılması bekleniyor. Lakin isim hakkında farklı iddialar var. Kimi kaynaklar Note 6 isminde piyasaya çıkacağını savunurken, kimileri ise Note 7 olarak çıkacağını iddia ediyor.

Buna gerekçe olarak ise Galaxy S7 ve Note 7'nin aynı numarada olmasının sağlanması gösteriliyor. Ayrıca bildiğimiz üzere Apple Eylül ayında iPhone 7'yi tanıtacak. Bu isim hamlesi, Samsung'un kurnaz bir algı taktiği olarak görülüyor.

@OnLeaks tarafından yayınlanan Galaxy Note 7'nin görüntüleri bu şekilde. Fotoğraflardan anladığımız kadarıyla Note 5'in çizgileri devam edecek. Ayrıca önceki günlerde iddia edildiği gibi arkada çift değil tek lensli kamera gözüküyor. Sızıntı fotoğraflarda belirgin tek bir şey var ise o da Galaxy Note 7'nin USB Type-C ile geleceği.