Sana Emanet bilgi yarışmasında Türkiye ikincisi Konya'dan

Ensar Vakfı tarafından Hazreti Peygamber'in hayatını anlamak ve emaneti olan değerleri öğrenerek yaşatmak amacıyla düzenlenen "Sana Emanet" yarışmasında 600 öğrenci ödüllendirildi.
Sana Emanet bilgi yarışmasında Türkiye ikincisi Konya'dan

Yarışmada Hazırlık 9. Sınıf Kategorisinde Türkiye 2'ncisi Konya Akşehir Hacı Sıddıka Baysal Fen Lisesi öğrencisi Elif İrem Yapıcı oldu.

Vakıftan yapılan açıklamaya göre, yarışmaya 81 ilde tüm resmi ve özel ortaokullar ile imam hatip ortaokullarının 6. ve 7. sınıf öğrencileri, tüm resmi ve özel liseler ile imam hatip liselerinin hazırlık, 9. ve 10. sınıf öğrencileri katıldı.

Öğrenciler yarışmaya, "sanaemanet.org" adresinden kaydolup başvurabilecek. Başvuru yapıldıktan sonra kullanıcı bilgileri ile aynı adreste yer alan içerik paneline giriş yapılarak kitabın konuları için hazırlanan çalışma dosyalarına, ders çalışma videolarına, podcast ve deneme sınavlarına ulaşılabilecek. Yarışmacılar kendi yarışma gün ve saatlerinde gönderilen yarışma linkine giriş yaparak yarışmaya katıldı.

Ensar Vakfı yürütücülüğünde gerçekleştirilecek yarışmada sorular, ortaokullar için "Sana Emanet: Sorularla 40 Derste Ahlak" isimli kitaptan, liseler için "Sana Emanet: Sorularla 40 Derste İnanç Esasları" isimli kitaptan soruldu.

Yarışmaya katılan 600 öğrenci ödüllendirilirken Hazırlık 9. Sınıf Kategorisinde Türkiye 2'ncisi Konya Akşehir Hacı Sıddıka Baysal Fen Lisesi öğrencisi Elif İrem Yapıcı oldu.

whatsapp-gorsel-2023-12-04-saat-20-28-39-da7c191b.jpg

TÜRKİYE İKİNCİSİNE ENSAR VAKFI YÖNETİMİNDEN ZİYARET

Dereceye giren öğrenci Elif İrem Yapıcı'yı Konya Ensar Yönetiminden Başkan Prof. Dr. Mahmut Yeşil, yönetim kurulu üyeleri Galip Akın ve Ramazan Ulema okulunda ziyaret ederek tebrik ve takdirlerini iletti.

Ayrıca Konya Ensar Vakfı yönetimi, Ilgın Şehit Bekir Şenyiğit Proje İmam Hatip Lisesini ziyaret ederek, okul idarecileri ile eğitimin sorunları ve imam hatipler hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

Kaynak:YENİ HABER

Etiketler :