Sanat sezonu Kerem Görsev ile başladı

Karşıyaka Belediyesi Oda Orkestrası (KODA), yeni sanat sezonunu muhteşem bir konserle karşıladı.
Sanat sezonu Kerem Görsev ile başladı

Karşıyaka Belediyesi Oda Orkestrası (KODA), yeni sanat sezonunu muhteşem bir konserle karşıladı. Şef Oğuzhan Kavruk'un yönettiği orkestrada Kerem Görsev Trio sahne aldı. Salonu tıklım tıklım dolduran sanatseverler, unutulmaz bir gece yaşadı.

Müzik ziyafeti

Bir ilçe belediyesi tarafından kurulan kadrolu ilk orkestra olma özelliğini taşıyan Karşıyaka Belediyesi Oda Orkestrası, yeni sezona "Merhaba" dedi. Atakent'teki Hikmet Şimşek Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen konseri, Şef Oğuzhan Kavruk yönetti. KODA ile birlikte ünlü piyano sanatçısı Kerem Görsev, kontrbasta Kağan Yıldız ve davulda da Ferid Odman sahne aldı. Yaklaşık iki saat süren konser, salonu dolduran yüzlerce sanatsevere, unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı. Konser sonunda sanatçılara çiçek verildi. Kerem Görsev, konser sonunda albüm kapaklarını imzaladı.

"Türkiye'nin en iyileri arasındayız"

Karşıyaka Belediye Başkanvekili Süha Barlak, "Karşıyaka Belediye Başkanımız Hüseyin Mutlu Akpınar'ın öngörüsü ile kurulan orkestramız, kısa sürede Türkiye'nin en iyi sanat yuvalarından biri haline geldi. Gençlerimize sanat ruhu aşılarken, dünyaca ünlü sanatçıları sahnelerimizde ağırlamanın da mutluluğunu yaşıyoruz. Salonu dolduran vatandaşlarımıza teşekkürler" dedi.

"10 Ekim'de buluşalım"

KODA, 10 Ekim Pazartesi akşamı da dünyaca ünlü Şef Rengim Gökmen'in yönetiminde muhteşem bir konser verecek. Hikmet Şimşek Sanat Merkezi'ndeki konserin solisti ise ünlü Piyanist Gülsin Onay olacak.

Sanat sezonu Kerem Görsev ile başladı

Kaynak: