Sanat sokağa taşındı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Sanat Etkinlikleri Şube Müdürlüğü tarafından Şehit İbrahim Tanrıverdi Sanat Sokağı'nda...
Sanat sokağa taşındı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Sanat Etkinlikleri Şube Müdürlüğü tarafından Şehit İbrahim Tanrıverdi Sanat Sokağı'nda "Sanat-Sinema Müzik Sokakta" etkinliği düzenlendi.

Düzenlenen etkinliğin ilk programına Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı İhsan Gençay ile kalabalık vatandaş topluluğu katıldı. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi bünyesindeki Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Eğitim Merkezleri (MABESEM) müzik usta öğreticilerinin bir konser verdiği programda tiyatro gösterimi de gerçekleştirildi. Malatya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu (MBŞT) oyuncuların sahnelediği "Okul Okul Okuyoruz" adlı eğitici skeç gösterimi büyük ilgi gördü. 2 hafta boyunca her gün düzenlenecek olan etkinlik çerçevesinde tiyatro, müzik ve sinema gösterimi yapılacak. MABESEM'e gelen kursiyerler ayrıca bu proje kapsamında performanslarını sergileyecek. "Sanat-Sinema-Müzik Sokakta" etkinliği her gün saat 20.00'de başlıyor.

Ücretsiz olarak düzenlenen etkinliğe tüm vatandaşların davetli olduğu belirtildi.

Sanat sokağa taşındı

Sanat sokağa taşındı

Kaynak: