Sanayi Bakanı Özlü kız istedi

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce’de AK Parti eski İl Başkanı Durmuş Arslan’ın oğluna kız istedi. Bakan Özlü ilk kez kız istediğini söyledi.
Sanayi Bakanı Özlü kız istedi

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce’de görkemli bir törenle karşılandı. Karşılamanın ardından AK Parti İl Teşkilatına geçen Bakan Özlü burada partililerle bir araya geldi. Bakan Özlü parti ziyaretinin ardından yaya olarak Anıtpark’a kadar mehter eşliğinde yürüdü. Anıtpark’ta düzenlenen törende Bakan Faruk Özlü’ye bir sürpriz yapıldı. Çocukluğundan bu zamana Bakan Faruk Özlü’yü anlatan bir sinevizyon gösterisi yapıldı.

Ardından kendisi için alana gelen halka seslenen Bakan Faruk Özlü, verdikleri sözleri tek tek yerine getireceklerini söyledi.

“SANAYİCİNİN ÖNÜNE TURKUAZ HALI SERECEĞİZ”

Türkiye’de sanayi alanında birçok yatırım yapılacağını fakat bunun için yeni anayasa ve başkanlık sisteminin gelmesi gerektiğini ifade eden Bakan Faruk Özlü, “Şehirlerimizi sadece kamu yatırımlarıyla istediğimiz yere getiremeyiz. Özel sektör yatırımlarını da arttırmak zorundayız. Başbakanımız hükümet programını açıklarken ‘Yatırımcının önüne turkuaz halı sereceğiz’ dedi. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı olarak önceliğimiz bu olacak. Ülkenin tamamında sanayi üretimin artmasını sağlayacağız. Nitelik olarak da arttıracağız. Sürümden değil kaliteden markadan teknoloji ve tasarımdan para kazanacağız. Yeni hükümetle birlikte hem kamu hem de özel sektör yatırımlarının şahlanacağına inanıyorum. Bu dönemde Düzce’ye de çok değerli yatırımların yapıldığını göreceğiz. Düzce ekonomisinde de sanayinin ağırlığını arttıracağız. Her açılan OSB kardeşlerimize ekmek kapısı olacak. Türkiye artık büyük ve güçlü bir ülkedir. Bu ülke Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde öz güvenli bir ülke haline geldi. Önümüzde koşmamız gereken mesafe var. Hem bölgesel hem de küresel bir güç olma hedefine koşacağız. Dünyanın en büyük 10 ekonomisinden birisi olmak için koşacağız. Mazlumlar için de koşacağız. Çok daha büyük başarıları gerçekleştireceğiz. Yerli otomobili yapan ülke haline geleceğiz. Bunları başarmak için yapmamız gereken bir iş var. Yeni bir anayasa ve başkanlık sistemi Türkiye’yi daha iyi daha doğru yönetmek için bu değişimi başarmalıyız” diye konuştu.
Konuşmanın ardından Düzce Milletvekilleri Fevai Arslan ve Ayşe Keşir ve partililerle halkı selamlayan Bakan Özlü alanından ayrıldı.

BAKAN ÖZLÜ HAYATINDA İLK KEZ KIZ İSTEDİ

Bakan Özlü Anıtpark programının ardından AK Parti eski Merkez İlçe Başkanı Durmuş Arslan’ın oğluna kız istemek için kız evine gitti. Burada bir konuşma yapan Özlü hayıtında ilk kez istediğini söyledi ve AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin’in yeğeni Kübra Dudak’ı, AK Parti Merkez İlçe eski Başkanı Durmuş Arslan’ın oğlu Serdar Arslan’a istedi. Bakan Özlü, “Allah’ın izni Peygamberin kavliyle kızınızı istiyoruz” dedi.
Kızın verilmesinin ardından Bakan Özlü, genç çiftin yüzüklerini taktı ve yeni hayatlarında mutluluklar diledi. Bakan Özlü daha sonra Yığılca ilçesinde bir düğüne katılmak için hareket etti.