Sancak Yüzme Havuzu Açılıyor

Selçuklu Belediyesi tarafından Sancak Mahallesi’ne kazandırılan Sancak Yüzme Havuzu 29 Nisan 2015 Çarşamba Günü saat 14.00’de açılıyor.
Sancak Yüzme Havuzu Açılıyor

Selçuklu Belediyesi ilçenin sosyal hayatına değer katacak tesisleri ilçeye kazandırmaya devam ediyor. Bu tesislerden biri olan ve kısa süre önce hizmet vermeye başlayan Sancak Yüzme Havuzu, 29 Nisan 2015 Çarşamba Günü saat 14.00’de gerçekleştirilecek törenle açılacak. Selçuklu’da spor altyapısının güçlenmesine katkı sağlayacak tesis, Selçuklu Belediyesi tarafından işletiliyor.

Nüfusun yoğun olduğu ve her geçen gün gelişen Sancak Mahallesi’ne yapılan yarı olimpik havuzunda, bayan ve erkekler için farklı seanslarda hizmet veriliyor.
Selçuklu Belediyesi ilçeye modern tesisler kazandırmanın yanı sıra amatör spor ve sporculara katkı sağlamak ve her yaştan insanı spor yapmaya yönlendirme amacıyla hizmetler sunuyor. Sancak Yüzme Havuzuna abone olmadan günlük girişler yapılabileceği gibi 3,6 ve 9 aylık paketler halinde abonelik yapılıyor. Ayrıca engelliler, şehit aileleri ve harp malulü gazi eş ve çocuklarına yüzde 50 indirim uygulanıyor. 4 bin 684 metrekare alan üzerine inşa edilen Sancak Yüzme Havuzu'nda kapalı ve açık yüzme havuzları, çocuk eğitim havuzu, fitness salonu, Türk hamamı, sauna, kafeteryalar, buhar odaları, bay ve bayan soyunma odaları ve otoparklar bulunuyor. Açık yüzme havuzun yer aldığı Sancak Yüzme Havuzunu, yaz aylarında yaz spor okulları da kullanılabilecek.
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 29 Nisan 2015 Çarşamba Günü saat 14.00’de gerçekleştirilecek Sancak Yüzme Havuzu açılış programına tüm hemşehrilerini davet etti.