Sandıklı ve İkizdere sosyal tesisleri bitiyor

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, belediye meclis üyeleriyle birlikte Sandıklı ve İkizdere mahallelerinde yapımı devam eden sosyal tesisleri gezerek...
Sandıklı ve İkizdere sosyal tesisleri bitiyor

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, belediye meclis üyeleriyle birlikte Sandıklı ve İkizdere mahallelerinde yapımı devam eden sosyal tesisleri gezerek incelemelerde bulundu.

Geçtiğimiz Mayıs ayında temelleri atılan ve tamamlanma aşamasına gelen her iki tesisin en kısa zamanda bitirilerek ilçe halkının hizmetine sunulacağını müjdeleyen Başkan Kale; "Kısıtlı imkanlara rağmen halkımıza her alanda hizmet etmeye çalışıyoruz. Bugün incelediğimiz bu iki tesisimiz çok amaçlı bir şekilde tasarlanmıştır. İçerisinde, kafeteryası, muhtarlık hizmet odası, düğün alanı, çocuk oyun parkı, doktor odası, spor üniteleri gibi bir çok ihtiyaca yanıt verecek şekilde yapılmaktadır" dedi.

Kale'den Mangal İncirliova Müjdesi

İncirliova Belediyesi olarak ilçenin tamamına yanıt verecek hizmetleri gerçekleştirmeye, halkın dertlerine derman olmaya ve sorunları çözüme kavuşturmaya gayret ettiklerini vurgulayan Başkan Kale; İncirliova'ya Mangal İncirliova Piknik Alanı'nı da kazandıracaklarını müjdeledi.

İstiklal Mahallesi Yalkıdere Mevkii'nde bulunan Atatürk Orman'ında çevre düzenlemesi, peyzaj ve alt yapı çalışmaları başlattıklarını dile getiren Başkan Kale; "Halkımızın gönül rahatlığıyla aile bireyleri ve sevdikleriyle piknik yapabilecekleri bir tesisi de inşa ediyoruz. Burasıyla ilgili çalışmalarımızı da başlattık. Önümüzdeki günlerde buradaki çalışmalarımızı bitirerek halkımızın hizmetine sunacağız" dedi.

Sandıklı ve İkizdere sosyal tesisleri bitiyor

Sandıklı ve İkizdere sosyal tesisleri bitiyor

Kaynak: