Şanlıurfa Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi Taşınıyor

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde bulunan Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi, Eyyübiye ilçesinde yapılan Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne...
Şanlıurfa Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi Taşınıyor

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde bulunan Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi, Eyyübiye ilçesinde yapılan Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne taşınıyor.

Şanlıurfa İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'nden yapılan yazılı açıklmada, "Sağlık Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda Eyyübiye ilçemizde yapılan Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanemiz hizmete hazır hale getirilmiştir. Şanlıurfa merkezde bulunan Kadın Hastalıkları ve Doğumevi Hastanemiz 8 Ağustos pazartesiden itibaren Eyyübiye bölgesindeki Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hizmet vermeye başlayacaktır. Taşınma süreçleri başlatılmıştır. Bu geçiş sürecinde Hastanemiz 05.08.2016 cuma günü saat 16.00'da taşınacak olup haftasonu sağlık hizmeti Haliliye ek bina ( Eski OSM ) hastanesinde verilecektir. 08.08.2016 pazartesi saat 08.00'dan itibaren tüm kadın hastalıkları ve doğumevi hizmete geçmiş olacaktır. Oluşabilecek aksaklıklardan dolayı halkımızdan hoşgörü bekliyoruz. Taşınma süreci tamamlandıktan sonra Bakanlığımızın görüşü ve ihtiyaçlar göz önünde bulundurularak mevcut yerimiz tekrar değerlendirilecektir" denildi.

Şanlıurfa Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi Taşınıyor

Kaynak: