Sarayönü hedefine Rıfkı Kurşun’la ulaşacak

Sarayönü hedefine Rıfkı Kurşun’la ulaşacak

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyon olmasına rağmen 3. Lig hedefine ulaşamayan Sarayönü Belediyespor’un Olağanüstü Genel Kurulu, Sarayönü Belediyesi Düğün Salonu’na yapıldı. Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak’ın onursal başkanlığa getirildiği kongrede Rıfkı Kurşun başkanlığındaki yeni takviyeli liste oybirliği ile göreve getirildi.

Sarayönü Belediyespor’da Olağanüstü Genel Kurul gerçekleştirildi. Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak’ın Onursal Başkanlığa getirilmesiyle birlikte bir dönem kapanmış oldu. Rıfkı Kurşun başkanlığındaki listeye 12 yeni takviye yapıldı. Sarayönü Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleştiren kongreye Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, kulübün eski başkanları, yöneticileri, delegeler ve taraftarlar katıldı. Yönetim Kurulu üyelerinden M.Sena Çakıcı tarafından okunan Mali Rapor ve Faaliyet Raporu’nu delegelerin oy birliği ile kabul edildiği kongrede Nafiz Solak’ın Onursal Başkanlığı’nda Rıfkı Kurşun’un Yönetim Kurulu Başkanı olduğu liste oy birliği ile kabul edildi.

YÖNETİME 12 TAKVİYE

Sarayönü Belediyespor’un yeni yönetim kurulunda değişikliğe gidildi. Geçtiğimiz sezonki yönetimden 5 isim göreve devam ederken, listeye 12 yeni isim eklendi. Nafiz Solak Onursal Başkanlığı’ndaki 17 kişilik yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Rıfkı Kurşun, Adnan Tayyiboğlu, Ahmet Keleş, Bekir Öcal, Hasan Parılyıldız, Mehmet Bozkır, Muammer Keleş, Mustafa Küçükçiftçi, Mustafa Solak, Ramazan Çelik, Ramazan Poyraz, Rıza Solak, Salih Arslan, Sena Çakıcı, Turgut Korkmaz, Yasin Küçük, Zeki Turan.

sarayonu-kursunla-cikisa-gececek.jpg

"GENÇ VE DİNAMİK BİR KADRO KURACAĞIZ"

Sarayönü Belediyespor Kulübü'nün başkanlığını devralması sonrası Yeni Haber'e özel açıklamalarda bulunan işadamı Rıfkı Kurşun, "Sıfırdan yeni bir kadro kuracağız. Geçen sezon 3.lig şansını son anda kaçırmıştık. Bu yıl daha güçlü bir kadro kuracağız ve hedefimize ulaşabilmek için büyük çaba sarf edeceğiz. Kadromuz genç ve dinamik olacak" dedi.

yonetime-12-takviye.jpg

NİYAZİ KART DÖNEMİ SONA ERDİ

Teknik Direktör Niyazi Kart'la yollarına devam etmeyeceklerini açıkayan Rıfkı Kurşun, "Niyazi Hocamıza katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Ancak önümüzdeki sezon yola onunla devam etmeyeceğiz. Yeni teknik direktör arayışlarına başladık. Hoca ve oyuncu transferleri için görüşmelerimizi sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.

"SARAYÖNÜ PROFESYONEL OLMAYI HAK EDİYOR"

Son günlerde gündeme gelen 4.lig söyletileri ile ilgili de açıklamalarda bulunan Saraönü Belediyespor Kulüp Başkanı Rıfkı Kurşun, "TFF'nin 4.lig kurma çalışmalarıyla ilgili bir faks tarafımıza ulaştı. Federayonun bununla ilgili bir çalışması varmış. Henüz netleşmiş bir durum yok. Her gruptaki ilk 4'teki takımları yeni lige dahil edeceklermiş. İnşallah bu proje gerçekleşir. Sarayönü Belediyespor kulübümüz profesyonel olmayı hak ediyor" şeklinde konuştu.


HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ

Kaynak:YENİ HABER