Şarkışla'da yeni müfredat anlatıldı

SİVAS (AA) - Milli Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulu Başkanı Alpaslan Durmuş, Şarkışla ilçesinde öğretmen ve okul idarecilerine yeni müfredatı...
Şarkışla'da yeni müfredat anlatıldı

SİVAS (AA) - Milli Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulu Başkanı Alpaslan Durmuş, Şarkışla ilçesinde öğretmen ve okul idarecilerine yeni müfredatı anlattı.

Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezi'nde öğretmen ve okul idarecileriyle bir araya gelen Durmuş, burada yeni müfredatla ilgili, "Şarkışla'da müfredatla, müfredatlarla ne yapıyoruz?" konulu konferans verdi.

Durmuş, 2015-2016 eğitim öğretim yılından itibaren mevcut okullarda uyguladıkları müfredatları gözden geçirdiklerini ve yeni bir müfredat çalışması başlattıklarını aktardı.

En son müfredat yenileme çalışmasının 2005-2006'da olduğunu anımsatan Durmuş, "Dolayısıyla 2015-2016 eğitim öğretim yılında bakanlık programları yeniden ele almak, yeniden güncellemek gerektiği konusunda karar alıyor ve çalışma başlatılıyor." dedi.

Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Ergen, Milli Eğitim Şube Müdürleri, öğretmen ve okul idarecilerinin katıldığı konferans, soru cevap bölümüyle sona erdi.

Konferans sonunda Pektaş, Durmuş'a Şarkışla kilimi hediye etti.

Kaynak: