Savaş başladı! Aziz Yıldırım'dan ilk hamle

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Saracoğlu’nda gelebilecek tepkilere karşı muhalif sesleri susturacak.
Savaş başladı! Aziz Yıldırım'dan ilk hamle

Fenerbahçe’de Ali Koç’un başkan adayı olması başta Aziz Yıldırım ve ekibinin rahatını bozdu. Koç, adaylığını açıkladığı gün taraftarlara seslenerek, “Gidin tribünleri doldurun” demişti. Taraftarların Ali Koç’un bu çağrısıyla Karabükspor maçında tribünleri doldurma kararı alması yönetimi tedirgin etti. Koç lehine yapılacak tezahüratlardan çekinen Aziz Yıldırım, şimdi karşı hamleye hazırlanıyor.

Fenerbahçe Başkanı daha önceki maçlarda olduğu gibi tribünlerin boş kalan bölümlerini yine Fenerbahçe Koleji öğrencileri, altyapı sporcuları ve aileleriyle doldurmayı planlıyor.

YILDIRIM’A KARŞI BİR ATAK

Bazı kesimler Ali Koç’un açıklamasını Aziz Yıldırım’ın açıklamasına bir karşı atak olarak yorumladı. Ali Koç’a yakın isimler ise bu adımı Aziz Yıldırım ve yönetimine karşı bir hamle olarak görmüyor.

Aksine Koç’un kulübün yönetim organının çağrısına uyabilmek için adaylık süreciyle ilgili takvimi erkene çektiğini ve destek amaçlı olarak böyle bir adım attığını ifade ediyorlar. Ali Koç, 2015 kongresinden bu yana “Ne zaman aday olacaksınız” sorularına hep “Şu an seçim yok, başkan ve yönetimin yanındayım” yanıtını veriyordu. Ancak bu sezon lige yapılan kötü başlangıç, Fenerbahçelilik içgüdüsünün ağır basmasına neden oldu.

KAYNAK: CUMHURİYET