SBÜ öğrencilerinden Ünye'deki köy okuluna yardım

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri Ünye Yeşilkent Şehit Mustafa Güler İlköğretim Okulu'na kırtasiye ve giyim yardımı götürdü
SBÜ öğrencilerinden Ünye'deki köy okuluna yardım

İSTANBUL (AA) - Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri Ünye'deki bir köy okuluna kırtasiye ve giyim yardımı götürerek minikleri sevindirdi.

SBÜ'den yapılan açıklamaya göre, Ünye Yeşilkent Şehit Mustafa Güler İlköğretim Okulu'na kırtasiye, giyim ve oyuncak yardımı götüren üniversiteli gençler, öğrencilerle vakit geçirdi.

Daha sonra Ünye Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri'nde Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve Yeşilkent Şehit Mustafa Güler İlköğretim Okulu Müdürü Cabbar Çayır'ın katılımıyla gerçekleştirilen programda, üniversite öğrencilerine duyarlılıklarından dolayı teşekkür edildi.

Ayrıca programda SBÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Sekreteri Onur Ocakdan'a, SBÜ Öğretim Görevlisi ve aynı zamanda yardım organizasyonunun koordinatörü Mahizar Altın'a, Ünye Dernekler Federasyonu Başkanı Koray Maral'a ve öğrencilere plaket takdim edildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Altın, çocuklarla oyunlar oynadıklarını ve okudukları bölümler hakkında bilgi verdiklerini belirterek, "Eğitim konusunda onları heveslendirerek eğlenceli saatler geçirdik. Gittiğimiz okulda köy halkı da bizi yalnız bırakmadı, bizleri çok güzel ağırladı. Her şeye değdi, tüm o güzel yorgunluklar ve zorluklar karşısında yine olsa yine yaparız diyeceğimiz bir proje oldu. Yardımlarını esirgemeyen Sağlık Bilimleri Üniversitesi camiasına, yardım ulaştırdığımız okuldaki öğretmenlerimize ve Ünye halkına çok teşekkür ediyor, bir sonraki köy okulu yardım projemizde aynı desteği umuyoruz." ifadelerini kullandı.


Kaynak: