Erol Çimen

Erol Çimen

Seçimler

Seçimler

         Kıymetli okurlarım 17 nisan Salı günü M.H.P. Lideri Devlet Bahçeli 2019 seçimlerinin 26 Ağustos ta 1071 Malazgirt  Savaşı’nın yıl dönümüne alınmasını istedi.18 Nisan Çarşamba saat 13.30 da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan  ile M.H.P Lideri Devlet Bahçeli seçim konusunu görüştüler. Görüşmeden 24 Haziran Pazar günü seçimlerin yapılmasına karar verildi. Yani seçimlere  yazım yayınlandığı gün 2 ay kalmamış oluyor. Allah Vatana, Millete ve ümmete hayırlı kılsın. İnşallah Türkiye yeni sistemle daha hızlı büyüyecek.

         Dışarıdaki düşmanlar ve içimizdeki  iş birlikçileri hiçbir zaman boş durmuyorlar. 2019 kasımına kadar türlü türlü oyunlara baş vuracaklardı. Düşmanlarımız ayakları üzerine kalkmış bir Türkiye istemiyorlar. Diz çökmüş ve onların emirleriyle yatıp kaldırabilecekleri bir Türkiye istiyorlar. İnşallah bu seçim kararı bize oynanan içerideki ve dışarıdaki oyunları  bozacak.  Düşmanlarımız sağlanan ittifaktan fevkalade rahatsızlar. Çünkü Türkiye titreyip kendine geliyor. Türkler tarih boyunca hiçbir boyunduruğun altına girmemiş bir millettir. Türk Ölür ama boyunduruk altına girmez. Yıllardır türlü ayak oyunlarıyla Türk Milleti’ni sıkıntıya soktular. İMF aracılığı ile ekonomimizi allak bullak ettiler. Ama Türkiye artık değişti. Karşılarında 70 sente muhtaç bir ülke yok. Kendi tankını yapan, kendi insansız hava aracını yapan, kendi savaş gemisini yapan, kendi uydusunu yapan bir Türkiye var. Türkiye aynı anda 150 adet uçağın inip kalkabileceği  Dünya’nın en büyük hava alanını yapmakta, Boğazın altından Marmarayı yapmış, Kanal İstanbul projesi ile bölgenin stratejisini değiştirmeye  aday bir ülke Türkiye. Elbette bunlar düşmanlarımızın ve içerideki iş birlikçilerinin işine gelmiyor. Türkiye ayağa kalkmasın, onlara muhtaç olsun , her şeyi onlar belirlesin , kaynaklarımızı sömürsünler  istiyorlar. Ama Türkiye ne yapıyor? Eski haline dönüyor. Milletin ve ümmetin bekleneni oluyor. Dünyadaki haksızlıklara kafa tutuyor. Artık”  Dünya 5 ten büyüktür “diyebilen bir Türkiye var. Türkiye’nin bu durumu düşmanlarımızı ve içimizdeki iş birlikçilerini fevkalade rahatsız ediyor.2019 Kasımına kadar Türkiye’ye çelme takma hesabı yapıyorlardı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve M.H.P. Lideri Devlet Bahçeli tezgahlanan bu oyunu gördüler ve seçimleri alınabilecek en kısa zamana alarak hepsinin oyunlarını bozdular.

          Şimdi bize düşen bir olmamız, safları sıklaştırmamız, Devlet ve Millet düşmanlarına prim vermememiz gerekiyor. Seçimlere kadar çok çalışmalıyız ve yeni sistemle bu ülkenin füze gibi şahlanmasına yardım etmeliyiz.

          ALLAH alınan seçim kararının Millete ve Ümmete hayırlara vesile olmasını nasip etsin. Amin.

Selam ve Dua İle.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Erol Çimen Arşivi
SON YAZILAR