Seddar Karaman, Konyaspor’dan ayrılabilir

Atiker Konyaspor’un sezon başında Anadolu Selçukspor’dan kadrosuna kattığı golcü oyuncu Seddar Karaman’ı Anadolu Selçukspor, bu sezon da takımda görmek istiyor. Oyuncu için son kararı Konyaspor teknik direktörü Reşit Akçay verecek  
Seddar Karaman, Konyaspor’dan ayrılabilir

Gelecek vadeden forvetler arasında gösterilen ve geçen sezon Anadolu Selçukspor’da yaşadığı talihsiz sakatlıktan dolayı uzun süre sahalardan uzak kalan Seddar Karaman, Konyaspor’a transfer olmuştu. Anadolu Kartalı’nın Erzurum ve Avusturya kamplarına götürülen ve hazırlık maçlarında süre alan 23 yaşındaki futbolcuya yeniden Tatlıcak yolu görünebilir.
mehmet-ay-anadolu-selcukspor-001.jpg
Yeni Haber’e konuşan Anadolu Selçukspor Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Ay, ‘Şuan forvet transferini Seddar Karaman’dan haber beklediğimiz için askıya aldık. Seddar çok beğendiğimiz bir arkadaşımız. Geçen sezon sakatlanmamış olaydı onun atacağı goller sayesinde play-off’a rahat bir şekilde kalabilirdik. Teknik heyetimizle de bu durumu konuştuk. Seddar’a sıcak baktılar. Reşit Akçay’ın vereceği rapor doğrultusunda hareket edeceğiz. Seddar Karman ve Burak Saban’ı bize gönderirlerse transferi kapatacağız. Göndermezlerse alternatif isimlere yöneleceğiz’ dedi. Reşit Akçay’ın son kararını Ağustos’un ilk haftası vermesi bekleniyor. Seddar, geçen sezon ligde 6 maça çıkmış ve 3 gol kaydetmişti.
Yeni Haber