Şehir hastanesine giden yollar genişletiliyor

Karatay Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Karatay'a kazandırılması için çalışmaları devam eden Şehir Hastanesi çevresinde yol genişletme ve düzenleme çalışmaları gerçekleştiriyor.
Şehir hastanesine giden yollar genişletiliyor

 

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Yolboyu Caddesi'nde gerçekleşen genişletme ve düzenleme çalışmalarının; Şehir Hastanesi'ne ulaşımı kolaylaştıracağını vurguladı. Başkan Hançerli, Şehir Hastanesi hizmete açıldığında yoğun bir talep göreceğini belirterek; yapılan çalışmaların geleceğe hazırlık olduğunu söyledi. Şehir Hastanesi'nin Karatay'a büyük değer katacağını belirten Başkan Hançerli; Hastanesi, Adliyesi, Üniversitesi ve daha nice önemli projelerle birlikte Karatay'ın Konya'nın yükselen değeri olduğunu söyledi. Başkan Hançerli çalışmaların daha güzel bir Karatay için olduğunu belirterek; asfalt ve yol genişletme çalışmalarının artan ulaşım ihtiyacını karşılamak için devam edeceğini kaydetti.

sehir-hastanesine-giden-yollar-genisletiliyor-(2).jpg

Hz. Mevlana'nın diyarı olan Karatay'da güzel işler yapmanın gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Başkan Hançerli, Karataylıların beklentileri ve ihtiyaçları doğrultusunda en iyi hizmeti vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.