Şehit Astsubay Üstçavuş Demir son yolculuğuna uğurlandı

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit düşen Jandarma Astsubay Üstçavuş Demir'in cenazesi, Adana'da defnedildi.
Şehit Astsubay Üstçavuş Demir son yolculuğuna uğurlandı

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit düşen Jandarma Astsubay Üstçavuş İsmail Demir'in naaşı, askeri uçakla getirildiği Adana'da önce helallik alınmak üzere Fevzipaşa Mahallesi'ndeki baba evine götürüldü.

Burada helallik alınmasının ardından cenaze, Sabancı Merkez Camisi'ne getirildi.

Camide şehit eşinin Türk bayrağına sarılı tabutunu, asker selamıyla karşılayan Zuhal Demir, "Aşkım, benim kocam kahramanca şehit oldu. Ben yalnız kalacağıma ağlıyorum." dedi. Zuhal Demir, bir süre 3 yaşındaki oğlu Mahmut'a sarılarak gözyaşı döktü.

Şehidin Adana'da polis olarak görev yapan kardeşleri Yunus ve Murat ile diğer kardeşi Muhammed Demir'in yakınlarının yardımıyla ayakta durdukları gözlendi.

Şehidin cenazesi, kılınan namazın ardından Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde PKK'lı teröristlerin, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve askeri lojmanlara eş zamanlı uzun namlulu silah ve roketatarlarla saldırması sonucu 1 asker şehit olmuştu.