'Şehit Eren' için mide bulandıran manşet!

CHP'nin Yurt gazetesi, Maçka'da PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen Eren Bülbül'e iftira atan mide bulandıran bir haber hazırladı.
'Şehit Eren' için mide bulandıran manşet!

80 milyonun "iyi ki varsın" dediği şehit Eren Bülbül'ü önce 'ölü' ilan ettiler. Sonra da alçak bir manşetle ''para için öldüğü'' algısını oluşturmaya çalıştılar. 

Trabzon Maçka'da terör örgütü PKK, tarafından şehit edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül için, CHP'nin gazetesi Yurt'tan hayasızca bir iftira kampanyası başlatıldı.

Köy muhtarı Nurettin Reis'in skandal dolu açıklamasını manşetine 'Eren para için mi öldü?' başlığıyla taşıyan Yurt gazetesine, kamuoyunda tepkiler çığ gibi büyüdü. Terör örgütleriyle yol yürüyen, teröristlere adalet arayan CHP zihniyetinin, vatan için şehit düşenlere attıkları bu çirkin iftira şehit ailelerinin yüreklerini yaktı.  

SOSYAL MEDYADA TEPKİLER ÇIĞ GİBİ

Yurt gazetesi PKK'yı aklamak için, şehit düşen gençlere iftira atacak kadar ihanette sınır tanımadı. Terör örgütlerine yaranmak için yaptıkları bu mide bulandıran habere sosyal medyada sert tepki gösterildi. CHP ve onun tetikçiliğini yapan provokatif medyanın, Suriye'de binlerce bebeği katleden Esed'e açıkça destek vermişti.

AĞABEYİ EREN'İ ANLATMIŞTI

Şehit Eren'in ağabeyi Arif Bülbül, "Eren televizyonda çatışma haberlerini izlediğinde, şehit olduğunda çok üzülür ve kızardı, 'ben de askere gideceğim ve şehit olacağım.' derdi. Gerçekten de oldu" diyerek Eren'in her fırsatta şehit olma isteğini dile getirmişti. 

28qp7_1502880888_7245.jpg