Şehit polis Uğur son yolculuğuna uğurlandı

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Gölbaşı'nda bulunan Havacılık Daire Başkanlığı tesislerine düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan polis memuru Yunus Uğur, Adana'da toprağa verildi.
Şehit polis Uğur son yolculuğuna uğurlandı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Gölbaşı'nda bulunan Havacılık Daire Başkanlığı tesislerine düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan polis memuru Yunus Uğur, Adana'da toprağa verildi.

Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi morgundan alınan şehidin naaşı babaevinde helallik alınmasının ardından Buruk Mezarlığı'na getirildi. Burada düzenlenen törene şehidin küçük kardeşi Furkan Uğur ağabeyinin resmi tören kıyafetiyle, şehidin 2 aylık nişanlısı Meryem Doğan ise Uğur'un polis şapkasıyla katıldı.

Aynı saldırıda şehit olan polis memurları ikiz kardeşler Ahmet ve Mehmet Oruç'un annesi Sanem Oruç, cenaze töreni sırasında Yunus Uğur'un annesi Asiye Uğur'la beraber ağıt yakarak gözyaşı döktü.

Şehidin babası Ramazan ile erkek kardeşleri Emre ve Furkan Uğur, şehidin Türk bayrağına sarılı tabutunu selam vererek uğurladı. Baba Uğur'u Adana 6. Mekanize Piyade Tümen ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Osman Erbaş teselli etmeye çalıştı.

İl Müftüsü Arif Gökce'nin kıldırdığı cenaze namazının ardından şehidin naaşı, Polis Şehitliğine defnedildi.