Şehit uzman çavuş açıklaması

Erzurum-Kars karayolunda terör saldırısı sonucu 1 uzman çavuşun şehit düşmesiyle ilgili Genelkurmay Başkanlığı resmi web sitesinden açıklama yapıldı.
Şehit uzman çavuş açıklaması

Genelkurmay Başkanlığı, teröristlerin, Kars'ın Kağızman ilçesinde tuzakladığı mayının patlaması sonucu ağır yaralanan uzman çavuşun, hastanedeki müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştüğünü bildirdi.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, dün teröristlerce Erzurum-Kağızman-Iğdır karayolunda 4 aracın yakıldığı belirtildi.

Araçların yakıldığı mevkide, saat 12.30'da inceleme yapılırken, teröristlerin bölgede önceden tuzakladığı mayının patlaması sonucu bir uzman çavuşun ağır yaralandığı kaydedilen açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"Kahraman uzman çavuşumuz, Kağızman Devlet Hastanesindeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve yüce milletimize başsağlığı ve sabır diliyoruz."