Şehit ve Gazi çocuklarına Çolakbayrakdar’dan vefa örneği

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, şehit ve gazi çocuklarına sinema keyfi yaşattı.
Şehit ve Gazi çocuklarına Çolakbayrakdar’dan vefa örneği

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, şehit ve gazi çocuklarına sinema keyfi yaşattı. Çocukların eğitimine ve sağlıklı gelişimine verdiği önemle dikkat çeken ve ilçede "Çocuk odaklı" farklı etkinlikleriyle hem çocukların hem de ailelerin gönlünü kazanan Başkan Çolakbayrakdar, belediye binasında şehit ve gazi çocuklarına yönelik sinema etkinliği gerçekleştirdi. Kendileri için ilk defa böyle bir etkinlik düzenlendiğini belirten şehit ve gazi çocukları, keyifli dakikalar yaşadı.

Etkinliğe, Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz ile birlikte iştirak ederek, çocuklarla tek tek sohbet eden Başkan Çolakbayrakdar, onlarla yakından ilgilendi. Başkan Çolakbayrakdar ile birlikte 3D gözlüğünü takarak, patlamış mısır ve meyve suyu eşliğinde "Sevimli Hayvanlar" adlı animasyon filmini izleyen çocuklar, aileleri ile birlikte keyifli vakit geçirdiler.

Başkan Çolakbayrakdar, konu ile ilgili yaptığı değerlendirmede, "Daha duyarlı bireyler yetiştirilmesini sağlamak ve çocukların hayal gücünü gelişmesine destek olmak amacıyla böyle bir etkinlik düzenledik" dedi.

Kocasinan Belediyesi hizmet binasında yeni açılan çözüm merkezindeki seminer salonunda, ilk etkinliğin şehit ve gazi çocuklarına yönelik olmasının anlamı ve önemi açısından gurur verici olduğunu belirten Başkan Çolakbayrakdar, "Şehitlerimizin emaneti, gazilerimizin göz bebeği olan evlatlarımıza yönelik bir etkinlikle çocuklarımızı bir araya getirdik. Etkinliğimizi gençlerinde katılımıyla daha geniş kapsamlı yapmayı düşünüyoruz. Kocasinan Belediyesi olarak sosyal ve kültürel faaliyetlerimizi artırarak devam ettireceğiz. Bütün gayretimiz, ilçe sakinlerimizin mutluluğunu ve huzurunu artırarak hayatlarına daha da renklilik katmak için oluyor" ifadesinde bulundu.

Başkan Çolakbayrakdar sözlerini, "Kocasinan Belediyesi olarak geleceğin teminatı olan çocukların her zaman yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz" diyerek noktaladı.

Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz ise, belediye tarafından şehit ve gazi çocuklarına yönelik düzenlenen sinema organizasyonun Kayseri'de bir ilk olduğunu vurgulayarak, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'a teşekkür etti.

Çocuklar da unutulmaz anlar yaşadıklarını ifade ederek, "Film çok güzeldi. Heyecanla izledik. Bize bu imkanı sağlayan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz "diye konuştu.

Başkan Çolakbayrakdar'ın talimatıyla, çocuklara çeşitli hediyeler ve bir mağazadan 100 TL lik hediye çekleri dağıtıldı.

Şehit ve Gazi çocuklarına Çolakbayrakdar’dan vefa örneği

Şehit ve Gazi çocuklarına Çolakbayrakdar’dan vefa örneği

Kaynak: