Şehzadeler Meclisinde terör olaylarına sert tepki

Şehzadeler Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi.
Şehzadeler Meclisinde terör olaylarına sert tepki

Şehzadeler Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi. Toplamda 17 maddenin görüşüldüğü toplantıda tüm maddeler oy birliği ile kabul edildi. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik meclis toplantısında yaptığı konuşmada son günlerde yaşanan terör olaylarını sert bir dille kınadı.

Şehzadeler Belediyesi Eylül ayı Belediye Meclis toplantısını yaptı. Kültür Sitesi Belediye Meclis Salonunda yapılan toplantının açılışında Belediye Meclis üyelerini bilgilendiren Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, belediyenin yapmış olduğu bir aylık çalışma hakkında bilgiler verdi. Bilgilendirmenin ardından gündeme dair konuşma yapan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik son zamanlarda yaşanan terör olaylarını sert bir dille kınadı.

Türkiye'nin hiçbir şekilde teröre boyun eğmeyeceğini ifade eden Başkan Çelik, "Öncellikle Eylül ayı Belediye Meclis toplantımızın Şehzadeler'imize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Hepimizin de bildiği gibi ülkemiz büyük badireler atlatıyor, milletçe zor günlerden geçiyoruz. Önce 15 Temmuz hain darbe girişimi hemen ardından da yaşanan hain terör saldırılarını görüyoruz. Hain FETÖ terör örgütü 15 Temmuz'un ardından yerini diğer terör örgütlerine bırakmış ve ülkemiz üzerinde yeniden oyunlar oynanmaya başlanmıştır. Türk milleti bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da teröre boyun eğmeyecektir. Bilindiği gibi Suriye'de süren iç savaş nedeni ile türeyen terör örgütleri sınırlarımızı tehdit etmeye başlamış ve sık sık ülkemize yönelik saldırılarda yapmışlardır. Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanımızın talimatı ile şerefli Türk Ordusu Suriye'ye girerek 14 saat gibi kısa bir süre içerisinde sınırlarımızın büyük bir bölümünü terör örgütlerinden temizlemiş ve operasyonlar halen devam etmektedir. Milletçe şuan cephede görev yapan tüm asker ve polisimize dualar ediyoruz. Memleketimiz için canlarını hiçe sayarak hayatlarını feda eden tüm şehitlerimize Rabbimden rahmet diliyorum. Yaralı gazilerimize de acil şifalar diliyorum" dedi.

Toplamda 17 maddenin görüşüldüğü Belediye Meclis toplantısının tüm maddeleri oy birliği ile kabul edildi.

Şehzadeler Meclisinde terör olaylarına sert tepki

Şehzadeler Meclisinde terör olaylarına sert tepki

Kaynak: