'Sela' şakası hastanelik etti

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde şaka yapmak isteyen arkadaşı tarafından selası okutulan ve belediye hoparlöründen vefat haberi duyurulan kişinin karısı, olayı gerçek sanıp fenalık geçirince hastaneye kaldırıldı.
'Sela' şakası hastanelik etti

Alınan bilgiye göre, İslahiye Belediyesine 2 Ekim Pazar günü gelen bir kişi, 45 yaşındaki Ömer Demirel'in vefat ettiğini öne sürerek bunun duyurulmasını istedi. 

Belediye hoparlöründen, "Hacı Ahmet ve Zeynep oğlu bakkal Ömer Demirel, Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi, ikindi namazını müteakiben Yeni Mahalle Camisi'nden kaldırılacaktır" anonsu yapıldı. Anonsu duyan Ömer Demirel'in eşi Medine Demirel, rahatsızlanarak İslahiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Demirel, yakınlarından olayın gerçek olmadığını öğrenince sakinleşti.

"Böyle şaka yapılmaz"

Ömer Demirel, gazetecilere açıklamasında, daha önce aynı şakayı yaptığı kişi tarafından kendisine de şaka yapıldığını öğrenince, "Kendim ettim, kendim buldum." ifadesini kullandığını aktardı.

Demirel, şöyle konuştu:

"Selamızı vermişler. Telefonlar susmadı. Eşim duyunca hastaneye kaldırdılar. Şakayı yapanı tespit ettik ama şikayetçi olmadım. Hatta önceki gün de şakayı yapan arkadaş helva ikram etti, helvamızı da yedik."

Demirel'in eşi Medine Demirel de, anonsu annesinin evindeyken duyduğunu belirterek, "Eşime böylesi şakalar yaptığı için kızıyordum. Bugün de kendisine yaptılar. Teyzelerim, amcalarım arıyor, 'Sela verildi, böyle bir şey var mı?' diye soruyorlar. Böyle şaka yapılmaz." diye konuştu.