Selçuk Aksoy'dan tepkilere tepki

Selçuk Aksoy'dan tepkilere tepki

Torku Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Selçuk Aksoy, yeni sezon formalarına sosyal medyadan gelen tepkilere anlam veremediklerini kaydetti. Herkese forma beğendiremeyeceklerini ifade eden Aksoy “Bu tepkilerde bir kasıt olabilir” ifadelerini kullandı.

 

TORJE TRANSFERİ YATTI

Torku Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Selçuk Aksoy gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Taraftarın gözbebeği Gabriel Torje transferi konusunda gelişme olmadığını kaydeden Aksoy, “Traore transferinden sonra Torje’yi beklemeye aldık. Udinese kiralama bedelini yüksek tuttu. Daha sonra bu oyuncudan vazgeçtik” dedi.

torje-transferi-yatti.jpg

 

HOLMEN KARARI KENDİSİ VERECEK

Basında adı sıkça Konyaspor ile anılan Samuel Holmen transferine de açıklık getiren Aksoy, “Holmen ile görüşmelerimizi sürdürüyoruz. O da henüz kararını vermedi. Oyuncunun şuan kafası karışık. Kendi bazı düşünceleri var. Onları değerlendirip son kararı kendisi verecek. Biz teklifimizi sunduk. Bu hafta içinde net cevabını verecek. Ayrıca takıma kesin bir forvet takviyesi yapacağız ama bu oyuncunun yerli mi yabancı mı olacağı konusunda da henüz kararı vermedik. O konuda da çalışmalarımız sürüyor” ifadelerini kullandı. Selçuk Aksoy ayrıca ismi sosyal medyada geçen Portekizli orta saha oyuncusu transferini de yalanlayarak, “Portekizli olduğu iddia edilip ismi Konyaspor’la anılan bir oyuncuyla görüşmemiz yok” ifadelerini kullandı.

holmen-karari-kendisi-verecek.jpg

 

HERKESE FORMA BEĞENDİREMEYİZ

Torku Konyaspor’un yeni sezon formalarına yapılan eleştirilere anlam veremediğini ifade eden Selçuk Aksoy, “Formalar kesinlikle değişmeyecek. Zaten Konyaspor'un klasik çubuklu, yeşil ve beyaz forması var bunlar değişmiyor. Bir takımda her sene forma değişmez ki. Bu sezon beyaz formamızı biraz değiştirdik. Çubuklu formamız zaten standart. Yeşil formamız da oynama yapmadık. Farklılık olsun ve deplasmanda giyilsin diye bir de yanına oranj rengi yapıldı. O eleştiriler belli bir kısımdan geliyor. Herkese formaları beğendirmek zaten mümkün değil. Ama genel kanıda çoğu kesim tarafından beğenildi formalarımız. Sadece sosyal medyaya tarafından belli bir kesimin tepkisi mevcut. Taraftarın “kendi formamızı kendimiz basarız” gibi bir düşüncesi de varsa bassınlar. Hiçbir tepkimiz olmaz o konuda. Şuan yapılan formalar da zaten Hummel'in belli standartları dahilinde yapılıyor. Bunlar görsel şeyler. Bu ürünlere farklı yorumlar gelebilir. Saygı duyuyoruz. Herkesin beğenip beğenmeyeceği bir şey çıkar. Formalar federasyona verildi. Bu saatten sonra da değişmesi söz konusu dahi olamaz. Konyaspor tarihinde formalar yıllardır yapılır. Ama bu seneki gibi bir tepki olmamıştı daha önce. Orada herhalde kasıtlı bir durum var. Yoksa formalarımız gayet iyi ve tepki çekmesini gerektirecek durum söz konusu değil. Bazı takımlar son zamanlarda çeşit olsun, renk olsun diye farklı renklerde forma bastırabiliyor. Biz de oranj bastırdık. Bu işler şov işi zaten. Sonuçta 4. forma. Belki bir kez giyilip bir daha giyilmez. Bu formalar zaten bizim isteğimiz doğrultusunda yapıldı. Sosyal medyada denildiği gibi Hummel kendi isteğine göre yapmadı. Yönetimle görüşüldü. Bu tasarımlara karar verildi. Sonuçta bunlar görsel şeyler. Her yıl formalar üzerinde ufak tefek makyajlar olabiliyor. Görsel şeyler olduğu için çok fazla üzerinde durmaya gerek yok” şeklinde konuştu.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER

herkese-forma-begendiremeyiz.jpg