Selçuk Üniversitesi Küçük Hayvan Hastanesinde MR ve tomografi cihazları hizmete alındı

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Veteriner Fakültesi Küçük Hayvan Hastanesinde açılışı yapılan MR ve tomografi cihazları hizmet vermeye başladı.
Selçuk Üniversitesi Küçük Hayvan Hastanesinde MR ve tomografi cihazları hizmete alındı

Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi Küçük Hayvan Hastanesinde açılışı yapılan MR ve tomografi cihazları hizmete girdi.

SÜ Veteriner Fakültesi Küçük Hayvan Hastanesinde düzenlenen açılış programına; Rektör Prof. Dr. Metin Aksoy, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Emrullah Eken, Genel Sekreter Prof. Dr. Kamil Beşoluk, Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Seyfullah Haliloğlu, Başhekim Prof. Dr. Fahrettin Alkan, akademisyenler, idari personel ve öğrenciler katıldı.

SÜ Veteriner Fakültesi Küçük Hayvan Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Fahrettin Alkan, “Hastanemizin görüntüleme merkezine alınan MR ve tomografi cihazları Rektörümüz Prof. Dr. Metin Aksoy’un katkılarıyla temin edildi. Bu cihazlar özellikle röntgen ve ultrasonografiyle göremediğimiz hastalıkların tanısında bizlere rehber olacak.” diye konuştu.

Başhekim Prof. Dr. Fahrettin Alkan, alınan MR ve tomografi cihazlarının Veteriner Fakültesinde öğrenim gören öğrencilere de büyük katkılar sağlayacağının altını çizdi.

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy ile Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç hizmete sunulan MR ve tomografi cihazlarının hayırlı olmasını diledi.

Kaynak:HABER MERKEZİ

Etiketler :