Selçuk Üniversitesi merakla beklenen o isimleri açıkladı!

Konya Selçuk Üniversitesi, Spor Bilimleri Fakültesinde boş kalan kontenjanlar için ikinci yerleştirme kayıt hakkı kazanan adayları açıkladı.
Selçuk Üniversitesi merakla beklenen o isimleri açıkladı!

Selçuk Üniversitesi, Spor Bilimleri Fakültesindenden yapılan duyuruda kayıt hakkı kazanan adayların en geç 21 Ağustos'a kadar kayıtlarını yapmaları gerektiği hatırladıldı. Duyuruda şu ifadelere yer verildi:

Boş Kalan Kontenjanlar için İkinci Yerleştirme Kayıt Hakkı Kazanan Adaylar aşağıda belirtilmiştir. Kayıt Hakkı Kazanan Adaylar 18 Ağustos 2023 ve 21 Ağustos 2023 tarihlerinde (08:00-17:00) mesai saatleri arasında kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Belirtilen tarihlerde kayıt yaptırmayan adaylar, kayıt ve tercih haklarını da kaybetmiş sayılacaktır. Adaylar kendi durumlarını Fakülte internet sayfası adresinden takip etmekle yükümlüdürler. Sınav sonuçları adaylara yazılı olarak gönderilmeyecektir. ("Yerleştirme puan ve tercihlerine bağlı olarak kesin kayıt hakkı kazanan adaylar, kendilerine tanımlanan süre içinde kayıtlarını şahsen yaptırmak zorundadırlar. Posta, mail ve vekaletle kesin kayıt hakkı verilmemektedir.

Önemli Not: Bütün evraklarını tamamlayıp 18 Ağustos 2023 ve 21 Ağustos 2023 tarihleri arasında kaydını yaptırıp, öğrenci numarası belli olan ve kendilerine Öğrenci belgesi verilen öğrencilerden, "Tam Teşekküllü Hastanelerden yoğunluk sebebiyle Heyet Raporunu alamayan öğrenciler", 01.09.2023 tarihine kadar eksik kalan Sağlık Raporlarını teslim etmeleri gerekmektedir.

KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLARIN LİSTESİ

İkinci Yerlestirme- ENGELLİ VE MİLLİ LİSTESİ

İkinci Yerlestirme - SBF BAYAN LİSTESİ

İkinci Yerlestirme - SBF ERKEK LİSTESİ

Etiketler :