Selçuklu Basket morallendi!

Selçuklu Belediyespor teknik heyeti ve oyuncuları Sille Baraj Parkı ve Konya Tropikal Kelebek Bahçesini ziyaret ederek Bandırma Kırmızı maçı öncesi moral buldu
Selçuklu Basket morallendi!

Türkiye Basketbol 1.Ligi’nde son 4 maçını kaybeden Selçuklu Belediyespor, Bandırma Kırmızı maçı öncesi ziyaretlerde bulundu. Mavi-beyazlı ekipte, yönetim, teknik heyet ve oyuncular, Sille Baraj Parkı ve Konya Tropikal Kelebek Bahçesini ziyaret etti. Sille Barajını geçen ve kahvaltı yapan teknik heyet ve oyunculara Selçuklu Belediyesi Başkanı Uğur İbrahim Altay da eşlik etti. Keyifli geçen organizasyonda Başkan Altay, geçtiğimiz yıl hizmete açılan Sille Baraj Parkı hakkında oyunculara bilgiler verdi. Takımın şu ana kadar gösterdiği performanstan ötürü kutlayan Altay, normal sezonda kalan 2 maç ile birlikte play-off maçlarında teknik heyet ve oyunculara başarılar diledi.

ALTAY’IN GÖZÜ SÜPER LİG’DE
Bu sezon ligde başarılı bir performans sergileyerek play-off’lara kalma başarısı gösteren mavi-beyazlılar, ligde oynanacak son iki maçın ardından Süper Lig için play-off mücadelesi verecek. Play-off maçlarında takıma güvendiğini belirten Başkan Altay, “Artık son düzlüğe geldik. Biraz daha gayret etmek gerekiyor herhalde. Bu sezon play-off'taki muhtemel rakiplerimiz içinde yenemediğimiz hiç bir takım yok. İç sahada Bursaspor, Afyon Belediyespor, Bahçeşehir Koleji gibi takımları yendik. Başlangıçta Süper Lig hedefiyle yola çıkılmadı ama bu takımın Süper Lig'e çıkacağına inanıyorum. Kalan son iki maçımızda biraz daha gayret edersek play-off’a iyi bir sırayla girebileceğiz bu da bize fikstür avantajı sağlayacak’ ifadelerini kullandı.