Selçuklu Basket yasta

Play-off Yarı final serisinde Afyon'a 3-1 kaybeden Selçuklu Belediyespor’da koç Serkan Erdoğan, açıklamalarda bulundu. Finale çıkamadıkları için oldukça üzgün olduklarını ifade ederken, bu sezonu ise başarısız tamamlamadıklarına inandığını söyledi
Selçuklu Basket yasta

Başantrenör Serkan Erdoğan, maç sonrası yaptığı açıklamada, ‘Maçı ve seriyi kaybettiğimiz için gerçekten çok üzgünüz. Ama bir o kadar da mutlu ve gururluyuz. İlk sezonumuzda takım olarak olağanüstü bir performans sergiledik. Çok iyi işler yaptık. İyi ve kötü günümüz oldu. Birbirimizi kırdığımız, sevindiğimiz günler oldu. Ben bu başarıda oyuncu arkadaşlarıma bütün krediyi vermek istiyorum. Kesinlikle bu onların başarısıdır’ dedi.  

‘BAŞARI OYUNCULARIMINDIR’
Oyuncularını zaman zaman medya önünde eleştirdiğini de hatırlatan Erdoğan, ‘Bu tamamen onlarda bir pozitif etki yaratır düşüncesiyle yapılan açıklamalardır. Çünkü ben medyaya karşı söylediklerimi oyuncularımın yüzüne karşı da söylüyorum. 24 Ağustos’ta kurulup buralara kadar gelmek kolay değil. Üstüne basa basa söylüyorum yakaladığımız bu başarıda ana etken oyuncuların sezon boyunca gösterdikleri performanstır’ ifadelerini kullandı.