Selçuklu Basket, yok oluyor

Selçuklu Basketbol’da maddi kriz yaşanıyor. Mavi-beyazlılarda antrenmana çıkmama kararı alan oyuncular, ödemeleri yapıldığı takdirde serbest kalacak ve takım dağılacak
Selçuklu Basket, yok oluyor

Daha önce maddi imkansızlıklar nedeniyle takımı kapatılan Konya’da, bir basketbol takımı daha mali sıkıntılarla boğuşuyor. Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Selçuklu Basketbol, dağılma tehlikesiyle karşı karşıya. Sezon başından bu yana para alamayan ancak şu ana kadar çalışmalarını aksatmayan basketbolcular, antrenmanlara çıkmama kararı aldı. Geçtiğimiz gün yapılan idmana çıkmayan oyuncuların Akhisaspor maçına çıkmaları bekleniyor. Selçuklu Maaşlar ödenmeyen oyuncuların serbest kalacağı ve takımdan ayrılacağı iddia ediliyor. Muhatap bulamayan basketbolcular, büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor.

DESTEKÇİLERİ YOK

Sezonun ilk maçında sahasında şampiyonluk adaylarından Petkimspor’u mağlup ederek müthiş bir başlangıç yapan Selçuklu Kartalları’nın destekçisi yok. Sponsor noktasında sıkıntılar yaşayan Selçuklu Basket, şehirden hem maddi hem de manevi hiçbir destek bulamadı. Mavi-beyazlılarda başantrenör Cengiz Karadağ ise takımın dağılmaması için yoğun mesai harcıyor. Adeta sahipsiz kalan Selçuklu’ya yetkililerin destek çıkması umut ediliyor. Selçuklu Basket, bu sezon yola devam etmesi dahi sezon sonunda çok yüksek ihtimalle ligden çekilme kararı alması bekleniyor.