Selçuklu, Orman sınavında

Türkiye Basketbol 1.Ligi’nde mücadele eden Selçuklu Belediyespor, yarın deplasmanda Ankara Ormanspor ile karşı karşıya gelecek
Selçuklu, Orman sınavında

Ligde oynadığı ilk 3 karşılaşmadan da galibiyetle ayrılan Selçuklu Basket, Orman’ı da kayıpsız geçerek ligdeki 4. galibiyetine ulaşmanın hesaplarını yapıyor. Zorlu maçın hazırlıklarını bugün Konya’da yaptığı antrenmanla tamamlayan Serkan Erdoğan ve talebeleri, karayoluyla Ankara’ya giderek maç kampına girdi. Orman – Selçuklu maçı yarın saat 16.00’da başlayacak.

‘SERİYİ SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ’
Selçuklu Belediyesi Basketbol Takımı oyuncusu Yunus Çankaya maç öncesi yaptığı açıklamada hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi. Çankaya, "Takım olarak Türkiye Kupası sonrası iyi bir hava yakaladık. Şuan 3'te 3 yaptık. Yalova karşısında ilk yarı istediğimiz gibi oynamasak da ikinci yarıda iyi savunma yaparak kazanmasını bildik. Bu hafta oynayacağımız Ormanspor maçından da galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Sıralama açısından önemli bir karşılaşma. O yüzden deplasmanda kazanıp gelecek hafta yine evimizde oynayacağımız maçla birlikte galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.