Selçuklu potada lige hazırlanıyor

Selçuklu Belediyespor Basketbol A Takımı 2015-2016 sezonu için hazırlıklarına başladı.
Selçuklu potada lige hazırlanıyor

Selçuklu Belediyesi Basketbol A Takımı 2015-2016 sezonunda Türkiye Basketbol 2. liginde mücadele edecek. Sezon öncesi takımın başına başarılı basketbol antrenörlerinden İsmail Beleş'i getiren Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Yönetimi, yeni oyuncular transfer ederek takımı güçlendirdi.

Antrenör İsmail Beleş ile yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde başlayan mavi beyazlılar çalışmalarını günde iki antrenmanla sürdürüyor. Antrenör İsmail Beleş'in yardımcıları Volkan Ertetik ile Eren Özteke. Hazırlıklarına bir süre şehrimizde devam edecek olan temsilcimiz daha sonra kampa girecek. Kamp ile ilgili araştırmalarını sürdüren Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Yönetiminden kamp programının henüz netleşmediği bildirildi.

Selçuklu Belediyesi Basketbol Takımı kadrosunda bulunan oyuncular Onur Gülveren, Mustafa Kağan Kaya, Mustafa Ünlü ve İlker Gültekin ile yeniden anlaşma sağlandı. Kadroya dahil olan oyuncular ise şu şekilde:

Barış Özkan; Oyun kurucu, 1994 Edirne doğumlu. Darüşşafaka, Aşut Mersin, Mersin BŞB'de forma giydi. 

Can Coşkun; Uzun oyuncu, 1991 Ankara doğumlu. Türk Telekom, Ankara DSİ, Orman Spor, Maliye Milli Piyango oynadığı takımlar arasında.

Emre Yavuklu; Oyun kurucu, 1988 Ankara doğumlu. Türk Telekom, Orman Spor, Ankara DSİ Era ve Maliye Milli Piyango takımlarında oynadı.

Erhan Kocamış; Forvet, 1986 İzmir doğumlu. Aliağa, Antep BŞB, Maliye Milli Piyango, İzmir Gelişim, Orman Spor forma giydi.

Ferhat Çelik; Uzun oyuncu, 1983 Ankara doğumlu. OYAK Reanault, Adana Bilfen, Çankaya Ün, Orman Spor, Maliye Milli Piyango, Ankara Dsi Era takımlarında oynadı.

selcuklubskta02w.jpg

selcuklubskta03w.jpg