Selçuklu'da istişare kültürü sürüyor

Konya'da Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Cuma Buluşmaları kapsamında Fertipaşa Mahallesi'nde vatandaşlar ile bir araya geldi. Cuma namazını Adnan Menderes Otogar Camii’nde kılan Başkan Pekyatırmacı namaz sonrasında vatandaşlarla sohbet etti.
Selçuklu'da istişare kültürü sürüyor

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’nın her hafta farklı bir camide gerçekleştirdiği ve vatandaşlarla istişare ederek Selçuklu’ya daha iyi hizmet verebilmenin hedeflendiği Cuma Buluşmalarının bu haftaki adresi Feritpaşa Mahallesi oldu. Başkan Pekyatırmacı Adnan Menderes Otogar Camii’nde kılınan Cuma namazının ardından mahalle sakinleriyle görüşerek onlardan gelen istek ve önerileri dinledi.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı'ya, Selçuklu Kaymakamı Eflatun Can Tortop, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Asım Ceyhan, Feritpaşa Mahalle Muhtarı Yaşar Barışık, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve birim müdürleri de eşlik etti.

selcukluda-istisare-kulturu-suruyor.jpeg

Başkan Pekyatırmacı,“ Sabrın, kardeşliğin, paylaşmanın en güzel örneklerini yaşıyoruz”

Ramazan’ın birlik, beraberlik ve kardeşlik ayı olduğunu ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı,“Allah’ın biz müminlere bir ihsanı olan Ramazan gece ve gündüzü ile ayrı bir değer taşıyor. Dua ve istiğfarlar, iyilik ve güzellik ayı olan Ramazan’da sabrın, kardeşliğin, paylaşmanın en güzel örneklerini yaşıyoruz. İnşallah bu ayın manevi iklimi ile Kadir Gecesi’ne ve Ramazan Bayramına kavuşmayı temenni ediyorum” dedi.

Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda Ramazan akşamlarında vatandaşlarla buluştuklarını ifade eden Başkan Pekyatırmacı, “Beraberlik, dayanışma ve istişare amacıyla farklı mahallelerde gerçekleştirdiğimiz Teravih Buluşmaları ile hemşehrilerimiz ile hasbihal ederken, Ramazan ayının bereketini hep birlikte yaşıyoruz” dedi.

Kaynak:HABER MERKEZİ

Etiketler :