Selçuklu'da para sıkıntısı!

Selçuklu Basket’te deneyimli pivot Bora Hun Paçun, 68-62 kaybedilen Bursaspor maçının ardından çok sert bir açıklama yaptı
Selçuklu'da para sıkıntısı!

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Bora Hun Paçun, Biz Konya için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz ama maalesef bunun karşılığını hiçbir şekilde göremiyoruz. Dayanacak gücümüz kalmadığı için Bursaspor maçında tepki vermek zorunda kaldık ve ilk hücumu kullanmayarak sesimizi duyurmaya çalıştık. Bizi artık buralara getiren bir sıkıntı var. Yönetimimiz ısrarla Ocak ayının 15’inden sonra ödeme alabileceğimizi söylüyor. Biz bu işten ekmek kazanıyoruz, ailelerimizi geçindiriyoruz. Ancak gelinen süreçte artık geçindiremeyecek duruma geldik ve hatta ailesel problemler yaşamaya başladık' dedi. 

'GÜCÜMÜZ KALMADI'
'Haftalardır antrenman yapmadan, maçlardan bir gün önce yaptığımız idmanlarla maça çıkıyoruz' diyen Paçun, 'Bursaspor galip geldi ama biz bu maçı kazanabilirdik.  Sezon başında kazanıyorduk ama artık hem fiziksel hem de psikolojik olarak gücümüz kalmadı. Maçlara hazırlanamıyoruz. Kendimizi maçlara veremiyoruz. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz ama yetmiyor. Bu işin acilen çözülmesini talep ediyoruz. Daya ne kadar dayanabiliriz ki? Artık dayanacak gücümüz kalmadı. Yapabilecek her şeyimizi yapıyoruz ama artık birileri bu işe el atsın. Biz gerçekten bu durumları söylemekten de sıkıldık. Biz gerçekten çok zorlanıyoruz. Hiç kimsenin ikinci işi yok. Çocuğu olan, evli olan insanlar zor durum. Bu sorunun en yakın zamanda çözülmesini istiyoruz' ifadelerini kullandı.