Selçuklu’da teravih buluşmaları

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi tarafından her yıl Ramazan ayında gelenek haline gelen “Teravih Buluşmaları” bu yıl Hacıveyiszade Cami’sinde başladı.
Selçuklu’da teravih buluşmaları

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ramazan ayında bu geleneğini sürdürüyor. Selçuklu’da Teravih buluşmaları bu yıl Hacıveyiszade Camisinde kılınan Teravih Namazı ile başladı. Namaz sonrası vatandaşlarla buluşan Başkan Altay, vatandaşlardan gelen istek ve önerileri dinledi. Cami çıkışında çocuklarla da özel olarak ilgilen Altay, çocuklarla sohbet etti.

Ramazan ayının birlik ve beraberlik bağlarının güçlenmesi için iyi bir fırsat olduğunu ifade eden Başkan Altay, “Bu yıl Teravih Buluşmalarını Hacıveyiszade Camisinde başlattık ve teravih vesilesi vatandaşlarımızla bir araya geldik. Ramazan ayının manevi atmosferine uygun olarak geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da farklı mahallelerde vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. Ramazan ayının güzelliklerini Selçuklu’da tüm hemşehrilerimizle yaşamak istiyoruz” dedi.

selcuklu’da-teravih-bulusmalari-1.jpg
Teravih buluşmalarında Başkan Altay’a AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, AK Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı üyeleri, Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri ve birim müdürleri de eşlik etti.
Teravih buluşmaları farklı mahallelerde devam edecek.