Selçuklu'da teravih buluşmaları devam ediyor

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, teravih buluşmaları kapsamında Nişantaşı ve Ferhuniye Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.
Selçuklu'da teravih buluşmaları devam ediyor

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ramazan ayı ile birlikte gelenek hale getirdiği teravih buluşmalarına devam ediyor. Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen ve onların istek ve önerilerini dinleyen Başkan Altay’a, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, AK Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı üyeleri, Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri ve birim müdürleri de eşlik ediyor.

Nişantaşı Mahallesi Kurşuncu Camiinde ve Ferhuniye Mahallesi Devr-i Cedid Camilerinde teravih namazı sonrası vatandaşlarla sohbet eden Başkan Altay “Ramazan ayında yaptığımız Teravih Buluşmaları ile hemşehrilerimiz ile iç içe olmaya, rahmet ayı Ramazan’ın bereketini hep birlikte yaşamaya gayret gösteriyoruz. Bu buluşmalarda ayrıca hemşehrilerimizin fikirlerinden istifade ediyoruz​” dedi.

Ramazan ayının iyilik, yardımlaşma ve bereket ayı olduğunu söyleyen Başkan Altay, “Bu ayda sabrın, yardımlaşmanın ve akrabaya yardım etmenin en güzel örneklerini yaşıyoruz. Ramazan ayı, sosyal dayanışma ve yardımlaşma açısından en güzel örneklerin yaşandığı, ihtiyaç sahiplerinin unutulmadığı özel günlerdir. Kurulan iftar sofraları, hep birlikte kılınan teravih namazları birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendirdiğimiz manevi ortamlardır. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Dünya üzerinde barış ve kardeşliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde özellikle İslam dünyasının yaşadığı sıkıntıların da bir an önce sona ermesi en büyük temennimizdir” dedi.

Selçuklu'da Teravih Buluşmaları Ramazan Ayı boyunca devam edecek.