Selçuklu'da teravih buluşmaları sürüyor

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Teravih Buluşmaları kapsamında Işıklar, İhsaniye, Bosnahersek, Feritpaşa, Yazır, Nişantaş ve Selahattin Eyyubi Mahalleleri'nde vatandaşlarla bir araya geldi.
Selçuklu'da teravih buluşmaları sürüyor

Selçuklu'da Ramazan Ayı'nın bereketi her gün farklı bir mahallede gerçekleşen Teravih Buluşmaları ile devam ediyor. Ramazan Ayı'nın manevi ortamının en güzel şekilde yaşandığı buluşmalarda mahalle sakinleri ile bir araya gelen Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı belediye hizmetlerini vatandaşlara anlatırken vatandaşların istek ve önerilerini dinliyor.

1-983.jpg

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Ak Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı üyeleri, Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri ve birim müdürlerinin de yer aldığı Teravih Buluşmaları kapsamında Işıklar Mahallesi Selçuk Camii, İhsaniye Mahallesi Bardakçı Camii  , Bosnahersek Mahallesi İbrahim Hakkı Konyalı Camii, Feritpaşa Mahallesi İmamoğlu  Camii, Yazır Mahallesi Hafız Halil Necati Coşan Camii , Nişantaş Mahallesi Selçukoğlu Camii ve  Selehattin Eyyubi Mahallesi Bağlarbaşı Camilerinde vatandaşlarla buluştu.  Namaz sonrası  vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Ahmet Pekyatırmacı mahalle halkının istek ve önerileri dinledi.

2-20180523144438.jpg

Ramazan Ayı'nın kendine özgü güzellikleriyle manevi dünyamıza zenginlik kattığını ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, "Ramazan ayında her fırsatta Teravih Buluşmaları ile bu ayın manevi iklimine uygun olarak hemşehrilerimiz ile birlikte oluyoruz. Farklı mahallelerde  gerçekleştirdiğimiz buluşmalar ile Rahmet, mağfiret ve kardeşlik ayı Ramazan’ın güzelliklerini  birlikte yaşıyoruz” dedi.

3-852.jpg

Oruç, ibadet ve sabır ayı olan Ramazan Ayının Müslümanlar için bir kaynaşma, paylaşım, birliktelik ve hoşgörü günleri olduğunu ifade eden Başkan Pekyatırmacı," Zengin fakir ayrımı yapılmaksızın kurulan iftar sofraları ve teravihler ile taçlanan bu güzel günler ile maddi ve manevi sayısız güzellikler yaşıyoruz. Yaptığımız ibadetlerin mükafatının sınırsız olarak verildiği bu mübarek ayda bizi biz yapan değerlerimiz ve geleneklerimiz yenileniyor ve güçleniyor” dedi.

4-501.jpg