Selçuklu'dan gurur verici madalya

Selçuklu Belediyespor Kulübü güreş branşında başarılı sonuçlar almaya devam ediyor. Milli sporcu Ahmet Ekrem Taşkınoğlu Rize’de düzenlenen Uluslararası Mehmet Akif Pirim Yıldızlar Greko-Romen Güreş Turnuvası’nda üçüncü oldu ve bronz madalyanın sahibi oldu.
Selçuklu'dan gurur verici madalya

Selçuklu Belediyespor Kulübü güreş branşında başarılı sonuçlar almaya devam ediyor. Milli sporcu Ahmet Ekrem Taşkınoğlu Rize’de düzenlenen Uluslararası Mehmet Akif Pirim Yıldızlar Greko-Romen Güreş Turnuvası’nda üçüncü oldu ve bronz madalyanın sahibi oldu. 4 ülkeden yaklaşık 100 sporcunun mücadele ettiği turnuvada, milli takım adına yarışan Taşkınoğlu, 45 kiloda bronz madalya kazanarak önemli bir başarıya imza attı. Türkiye Güreş Takımı ise takım halinde  235 puan toplayarak şampiyonluğa ulaşmayı başardı. Selçuklu Spor Okullarından yetişen Taşkınoğlu, önemli başarılara imza atmayı başardı. Turnuvada elde ettiği sonucun ardından ekim ayında düzenlenecek olan U15 Balkan Şampiyonası’nda şehrimizi ve ülkemizi temsil etme hakkı kazandı.

ÖZKIŞ: “ÜLKEMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ”

Güreş Takımı Başantrenörü Yavuz Özkış Turnuvayı değerlendirdi. Özkış, ‘Selçuklu Spor Okullarımızdan yetiştirdiğimiz sporcumuz Ahmet Ekrem Taşkınoğlu’nun başarısı bizleri çok gururlandırdı. Milli Takım adına yarışmak ve madalya kazanmak çok emek isteyen bir iş. Sporcumuzun verdiği emeğin karşılığını alması bizleri mutlu ediyor. Antrenman disiplini, çalışkanlığı ve yetenekleri ile gelecek de kulübümüzü ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Selçuklu Belediye Başkanımız Ahmet Pekyatırmacı’ya kulübümüze ve sporcularımıza vermiş olduğu destek nedeniyle teşekkür etmek istiyorum” dedi.