Selçuklu'nun çehresi değişiyor

Selçuklu Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 2023 yılında 178 bin ton asfalt, 338 bin metrekare parke ve 82 bin 617 metre bordür çalışması gerçekleştirerek ilçenin modern görünümüne katkı sundu.
Selçuklu'nun çehresi değişiyor

Selçuklu Belediyesi yaptığı altyapı ve asfalt çalışmalarıyla ilçenin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Belediye ekipleri her yıl nüfusun ortalama 20 bin arttığı ve konut sayısıyla Türkiye'nin metropol ilçeleri arasında yer alan ilçede, altyapı ve asfalt çalışmalarında belirlenen hedefleri aşmak için yıl boyunca aralıksız çalıştı.

Selçuklu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri periyodik olarak asfalt, parke bordür çalışmalarını sürdürürken diğer yandan ilçe sakinleri tarafından gelen talepler doğrultusunda onarım çalışmalarını da gerçekleştirdi. Sadece merkez mahallerde değil dış mahallelerde de sürdürülen çalışmalarla yolların konforu artırıldı.

selcuklunun-cehresi-degisiyor.jpg

Pekyatırmacı: “Çalışmalarımız ilçenin konforunu güçlendiriyor”

Selçuklu’da yıl boyunca altyapı, parke, bordür ve asfalt çalışmalarıyla yoğun bir çalışma dönemi geçirdiklerini ifade eden Başkan Pekyatırmacı,“Artık dönemin sonlarına doğru geldik. Bereketli bir altyapı ve asfalt sezonunu geride bırakıyoruz. İlçemizde bu yıl içerisinde 178 bin ton asfaltı ve 338 bin metrekare parke 82 bin 617 metre bordür çalışmasını tamamladık. Hem merkezde hem dış mahallelerimizde ihtiyaç olan bütün alanlarda sıcak asfalt çalışmalarını, yol çalışmalarımızı çok yoğun bir şekilde devam ettirdik. Vatandaşlarımızın ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda bütün yollarımızın standardını yükseltmek, vatandaşlarımızın rahat bir şekilde ulaşımlarını sağlayabilmeleri için çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürdük. İlçemizin modern ve konforlu görünümünü daha da artıracak fiziki altyapı çalışmalarımızı oluşturmak ve hemşehrilerimizin yaşam kalitesine katkı sunmak için çalışmalarımıza yeni sezonda da devam edeceğiz. Bu vesileyle çalışmalarda emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

selcuklunun-cehresi-degisiyor-001.jpg

Kaynak:HABER MERKEZİ

Etiketler :