Selçuklu’ya 40 milyon TL altyapı yatırımı

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ilçe genelinde yürütülen altyapı ve asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.
Selçuklu’ya 40 milyon TL altyapı yatırımı

Selçuklu Belediyesi, 2016 yılı hedefleri doğrultusunda ilçe genelinde yürüttüğü asfalt, parke ve bordür çalışmaları ile altyapıyı güçlendirmeye devam ediyor. Selçuklu Belediyesi Fen İşleri ekipleri her yıl artan nüfusa paralel olarak yeni yerleşim alanlarının açıldığı ilçede sorunsuz bir altyapı için yoğun bir çalışma yürütüyor. Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, belediye hizmetlerinin temelini oluşturan altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.
Selçuklu Belediyesi’nin her yıl olduğu gibi bu yıl da altyapıda önemli işlere imza attığını ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Toplamda yaptığımız üç ihale ile Selçuklu’ya 40 milyon TL’lik yatırım yapıyoruz. Köylerde ve Selçuklu iki bölgede yapmış olduğumuz yatırımlarla 200 bin ton asfalt ve parkede ciddi yatırımlar yapıyoruz. Selçuklu nüfusun her yıl 20 bin arttığı bir ilçe. Onun için altyapı yatırımları çok önemli. Ekiplerimiz hızla tüm Selçuklu’da çalışmaya devam ediyor” dedi.
Selçuklu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçenin merkez ve civar mahallerinde altyapı ve asfalt çalışmalarını 34 ekip ile sürdürüyor. 2016 yılında 200 bin ton sıcak asfalt, 1 milyon metrekare de soğuk asfalt hedefleyen ekipler parke ve bordür imalatına da aralıksız devam ediyor. Mahallerin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarını sürdüren ekipler yılsonuna kadar 600 bin metrekare bordürün imalatını tamamlayacak.